Verpakkingsmateriaal kopen

Verpakkingsmateriaal kopen

Om verpakkingsmateriaal te kopen is het van belang om te weten waar u dit voor nodig hebt. Het kan van groot belang zijn dat een artikel wat u wilt versturen op een juiste en correcte manier wordt verpakt, zonder dat er schade tijdens het transport ontstaat. Kijk dan eens op de website van Dozenhal. Daar kunt u verpakkingsmateriaal kopen zoals kartonnen dozen, maar dat niet alleen. Zo verkopen ze ook plastic enveloppen, tape en taperollers om de dozen goed en vakkundig af te kunnen sluiten. Ook noppenfolie zit in hun assortiment. Handig om kwetsbare goederen mee in te pakken en heel geschikt om een doos mee op te vullen zodat uw kostbare lading niet gaat verschuiven in een doos. Vaak wordt er te weinig aandacht besteed om een product goed te beschermen tijdens een transport. Een doos uit de supermarkt volstaat meestal niet om een zending zonder beschadigingen af te leveren op de plek van bestemming. Het karton van deze dozen is meestal van een dusdanige kwaliteit dat er heel gemakkelijk beschadigingen kunnen ontstaan. Bij de Dozenhal gebruiken ze alleen maar karton dat tegen een stootje kan waardoor alles wat er in wordt verpakt in een goede staat aankomt. Zo is het beter om voor zwaardere producten een doos met een dubbele golf te gebruiken want dit zorgt ervoor dat een doos extra stevig is.

Bedrijfsmatig verpakkingsmateriaal kopen

Hebt u een eigen bedrijf, bijvoorbeeld een webshop, dan is het helemaal van groots belang dat een besteld artikel goed wordt afgeleverd bij een klant. Vaak ontstaat er al schade aan een product in de opslagruimte of magazijn wanneer deze niet goed is verpakt. Het juiste verpakkingsmateriaal kopen bij de Dozenhal zal ervoor zorgen dat u alleen maar tevreden klanten hebt en goede reviews krijgt over de correcte manier van verzenden. De Dozenhal adviseert u graag welk verpakkingsmateriaal voor u het meest geschikt is en biedt een complete verpakkingsoplossing aan. Ook kunt u verpakkingsmateriaal kopen die geschikt zijn voor vervoer op pallets, de zogenaamde palletdozen. Deze zorgen voor stabiliteit, hebben de juiste maatvoeringen en zijn extra sterk. Bij de Dozenhal wordt ook gekeken naar het formaat van de producten die u wilt verpakken. Een te grote doos waar maar een klein artikel in zit is niet alleen een bron van ergernis voor uw cliƫnten, het is daarbij ook een onnodige belasting voor het milieu. Verpakkingsmateriaal kopen dat afgestemd is op de producten draagt bij tot een duurzame en goede oplossing hiervan.

Verpakkingsmateriaal in een afwijkend formaat

Bij de Dozenhal is het mogelijk om verpakkingsmateriaal te kopen die afwijken van de standaard afmetingen. U geeft aan welke maat de dozen moeten hebben en zij zorgen dat deze worden uitgesneden in het gewenste formaat en vorm. Dit kan al in een hele kleine oplage! Sinds 1978 worden er door de Dozenhal al dozen verkocht, startende met overwegend grote afnames als groothandel zijnde. Tegenwoordig produceren zij hun eigen dozen waardoor er voldaan kan worden aan de wensen van hun doelgroep. Ze bieden u zelfs de mogelijkheid om de dozen te laten bedrukken. Verpakkingsmateriaal kopen met uw eigen bedrijfslogo erop is bij hen mogelijk en dat voor een zeer aangename prijs! U kunt via de website makkelijk en geheel vrijblijvend een offerte opvragen van alle types dozen en daarbij kiezen uit verschillende mogelijkheden. Of het nu gaat om vouwdozen, postdozen of golfkarton platen; u kunt eenvoudig bij de dozenhal het gewenste verpakkingsmateriaal kopen! Bij de Dozenhal verpakkingsmateriaal kopen:

  • Alle formaten en types dozen zijn mogelijk
  • Indien gewenst bedrukken van de dozen
  • Snelle levering: vandaag besteld, levering de volgende dag mogelijk
  • Goedkope, grote partijen dozen