Kies voor duurzaam; kies voor een warmtepomp

Kies voor duurzaam; kies voor een warmtepomp

Als u regelmatig het nieuws leest of kijkt, zal het u niet ontgaan zijn; de Nederlandse regering werkt aan een plan om Nederland helemaal van het gas af te helpen. In de komende dertig jaar zullen huizen steeds minder worden voorzien van gasaansluitingen en vandaar dat het nu al goed is om te kijken naar alternatieven voor gas. Veel mensen maken momenteel gebruik van centrale verwarming in hun woning en die wordt aangedreven door gas. Een alternatief voor dit gas, kan een warmtepomp zijn. Met een warmtepomp kunt u namelijk nog steeds gebruik blijven maken van uw radiatoren. Voor veel mensen zal dit een hele opluchting zijn omdat veel mensen denken dat wanneer zij overstappen op het gebruik van een warmtepomp, zij hun gehele verwarmingsinstallatie moeten vervangen. Mocht u momenteel ook overwegen om over te stappen op een pomp, dan willen wij u daar graag wat meer tekst en uitleg over geven zodat u goed weet waar u aan toe bent wanneer u ons inschakelt om u te laten overstappen op een meer duurzame vorm van energie. Wij van TheSunshineCompany.nl heten u van harte welkom om een keer vrijblijvend bij ons te komen informeren over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over de installatie van een pomp. U zult merken dat u op deze manier heel veel geld kunt besparen. Het is namelijk niet alleen beter voor het milieu om over te stappen op het gebruik van een warmtepomp, het is ook voor uw portemonnee een verstandige keus om te informeren naar de mogelijkheden op het gebied van een warmtepomp. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij brengen graag voor u in kaart welke warmtepomp het beste bij uw situatie past en welk prijskaartje aan deze overstap hangt.

U kunt de aanschaf van een warmtepomp in zes jaar terugverdienen

Veel mensen zijn niet bekend met de kosten voor een warmtepomp. Dat is jammer want daardoor lopen zij een mooie mogelijkheid mis om geld te besparen. Wij horen u denken; geld besparen door een dure warmtepomp aan te schaffen? Het is antwoord luidt: jazeker! Wanneer u namelijk bij ons een warmtepomp kunt u er zeker van zijn dat u deze binnen zes jaar kunt terugverdienen. Wanneer u namelijk uw woning verwarmt aan de hand van deze pomp, bespaart u heel veel op uw energiekosten. Gaat u immers maar bij uzelf na; u hoeft geen gas meer te kopen omdat u zelf de energie oppompt waarmee u uw woning verwarmt. Wanneer u daarbij ook nog eens kiest voor de aanschaf van zonnepanelen, kunt u er zeker van zijn dat u aanzienlijke bedragen kunt besparen op uw energierekening. Het maakt daarbij niet uit hoe groot uw woning is. Wij kunnen u altijd goed van dienst zijn aangezien wij op de warmtepomp een boilervat kunnen aansluiten waarmee u de capaciteit van de pomp kunt vergroten. Dit maakt deze installatie heel erg geschikt voor de grotere ruimtes. Mocht u dus interesse hebben in de installatie van een dergelijke pomp in uw woning of in uw bedrijfspand, dan willen wij u vragen om snel een keer te komen kijken op onze site TheSunshineCompany.nl.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wanneer u enthousiast bent geworden over overstappen op duurzame energievormen, dan kunnen wij veel voor u betekenen. Wij helpen u aan:

  • de beste pomp voor het hoogste rendement
  • het geschikte boilervat voor voldoende vermogen
  • de installatie van deze pomp

Wij hopen dat u snel een keer op TheSunshineCompany.nl wilt komen kijken.