Snel uw auto uitlezen? Bestel hier het apparaatje

Snel uw auto uitlezen? Bestel hier het apparaatje

Vindt u het leuk om uw eigen auto te onderhouden? Dan weet u als geen ander dat de huidige wagens worden uitgerust met een boordcomputer. Deze computer regelt diverse zaken in de auto zoals de stuurbekrachtiging, de brandstofregeling en het bijhouden van de accuduur. Wilt u weten wat er met uw auto aan de hand is? Dan kunt u uw auto uitlezen met behulp van een elektronisch apparaat. Dit sluit u aan op de boordcomputer waarna het auto uitlezen kan beginnen. Elk garagebedrijf, dealer of monteur heeft een dergelijk apparaat op zoek. Uw eigen auto uitlezen hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Want voor een paar honderd euro hebt u al een uitstekend apparaatje. En die kunt u online bestellen bij obdwarenhuis.nl als u in Nederland en België woont. In principe hebben we alle afgebeelde producten standaard op voorraad. Het kan trouwens geen kwaad om de website te bookmarken. Maak bijvoorbeeld een gratis account aan en kom in de toekomst nog eens terug als het noodzaak is dat u een machientje koopt voor het auto uitlezen. We geven scherpe kortingen op deze producten dus wellicht ook op het elektronische apparaat dat u op het oog hebt. Uiteraard kunt u er meerdere tegelijkertijd bestellen want we leveren niet uitsluitend aan particulieren. Mocht u als garagehouder een moderne variant willen gaan gebruiken en daarom een stuk of tien van deze handige uitlezers willen kopen dan bent u bij ons van harte welkom.

Elke garage heeft minstens 1 machine nodig voor het auto uitlezen

U wilt uw auto uitlezen maar u weet niet welk apparaat u het beste kunt gebruiken. Gelukkig zijn onze machines universeel zodat het niet uitmaakt welk automerk of model u hebt. We bieden op dit moment vier verschillende scanners aan en daarnaast diverse accessoires zoals kabels, interfaces en reset tools. Ons warenhuis geeft u daarnaast vele voordelen ten opzichte van een winkel in de fysieke buitenwereld.

  • Zo verzenden we alle apparatuur voor het auto uitlezen geheel gratis binnen Nederland en België,
  • U krijgt maar liefst 14 dagen bedenktijd. U hebt dus alle tijd om het auto uitlezen uit te proberen. Bevalt het niet of is er een mankement? Stuur het dan vrijblijvend binnen 2 weken terug. Dan krijgt u of uw geld terug of een vervangend product toegestuurd,
  • U krijgt overigens op alle artikelen 2 jaar garantie en onbeperkte ondersteuning,
  • U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een e-mail naar ons sturen. We zetten elke dag alles op alles om u spoedig van advies en informatie te voorzien,
  • En ten slotte zijn wij een officieel dealer van A-merken zodat we een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.

Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Maak dan vandaag nog uw keuze en betaal het product via een digitale betaalservice. De kans is groot dat we binnen 24 uur hebben geleverd.

We bieden een keur aan apparatuur aan tegen de laagste prijzen

Uw eigen auto uitlezen is een eenvoudig karweitje. U krijgt er natuurlijk een uitvoerige handleiding bij toegestuurd en de medewerkers van onze klantenservice willen u ook graag ondersteunen. Hopelijk bent u tevreden over onze service en neemt u de tijd om ons te belonen met enige feedback. Laat een rating en/of review achter. Vanaf nu kunt u de auto uitlezen zodat live data kan worden weergegeven. Ook kan er een emissietest gedaan worden net als het uitlezen en eventueel wissen van motorfoutcodes. Tevens kunt u het apparaat aansluiten op uw laptop en pc zodat het gratis kan worden geüpdatet naar de huidige versie.