De nieuw Ninebot mini

De nieuw Ninebot mini

Ninebot Segway het plezier van beweging | Ninebot Segway Flevoland

Je had al een Ninebot, maar deze was (en is nog steeds) een beetje te groot voor praktisch gebruik. Een Segway is ook een groot log ding, maar deze is ook bedoeld om groot en log te zijn. Je kunt met een Segway aardig wat snelheid maken en het is dan ook een leuk en spannend vervoersmiddel. Een Ninebot is iets kleiner, maar nog steeds te groot voor bijvoorbeeld praktisch gebruik. Je kunt een Ninebot niet even onder de arm meenemen. Met de Ninebot mini is dat een heel ander verhaal. Deze Ninebot mini is namelijk:

  • Kleiner
  • Lichter
  • Goedkoper

Als je beide Ninebots naast elkaar ziet, dan zie je echt een substantieel verschil. De Ninebot mini kun je dus wel degelijk even oppakken en eventueel in de trein meenemen. Wat dat betreft is de Ninebot mini een stuk praktischer in gebruik.

Bestel je Ninebot mini gewoon via het wereldwijde web

Als je zover bent om een Ninebot Mini te bestellen, dan is het goed om te weten dat je dit online kunt regelen. Als je naar de winkel moet reizen, dan ben je daar toch maar weer mooi een x aantal uren mee bezig. Tijd is iets waar we geen overschot van hebben. De minuten, uren en dagen vliegen voorbij. Het ene moment ben je 20 op de universiteit en het volgende moment ben je 40 met 2 kinderen en een vaste baan. Als je dan nog eens met je ogen knippert, dan zit je al lang en breed in een verzorgingstehuis. Dus het is van belang dat je de tijd goed benut en het is jammer als je een heel dag deel kwijt bent aan het kopen van een artikel. Het leven bestaat voor een groot deel uit wachten. Je staat ergens in de rij en je moet wachten. Je zit in de wachtkamer en ook daar ben je aan het wachten. Zelfs tijdens een gezellig avondje uit, ben je de heel tijd aan het wachten. Je moet immers op de ober wachten die de kaart komt brengen. Vervolgen moet je wachten totdat diezelfde ober de bestelling komt opnemen en daarna moet je nog eens een keer wachten totdat iemand het eten komt brengen. Wachten is iets waar we veel tijd aan besteden. Daarnaast zijn we ook heel lang bezig met slapen. 40% van een mensenleven, of soms zelfs nog meer, wordt doorgebracht in de slaapkamer. Dus de tijd die je uiteindelijk overhoudt en die je niet besteedt aan wachten of slapen, wil je uiteraard niet besteden aan het reizen van en naar een winkel. Reizen is overigens ook weer iets waar we dagelijks mee bezig zijn. Een groot deel van de Nederlanders staat elke ochtend in de file. Stel je voor dat je inderdaad ongeveer 30% van een dagdeel overhoudt en vervolgens die tijd inlevert door in de file te staan. Daarom doe je er goed aan om een Ninebot mini online te kopen. Je bent dan hooguit een paar minuten van je tijd kwijt door de website van ninebotflevoland.nl te bezoeken. Zodra je de Ninebot mini echter hebt besteld via de computer of laptop in jouw eigen woning, dan kun je meteen weer verder gaan met andere bezigheden. Tevens kun je jouw Ninebot mini uiteraard ook gewoon op je kantoor bestellen. Je kunt dan tussen de werkzaamheden door even snel een Ninebot mini kopen via ninebotflevoland.nl.

Surf naar ninebotflevoland.nl en bestel jouw Ninebot

Via de site kun je dus eenvoudig een Ninebot mini bestellen door deze gewoon even toe te voegen aan de virtuele winkelwagen. Lees meer…