Gaat u eens naar Lapland reizen

Gaat u eens naar Lapland reizen

Gaat u liever op een avontuurlijke vakantie? Vindt u het fijn om nieuwe dingen te ontdekken tijdens uw zomer- of wintervakantie en vindt u de temperatuur niet een erg belangrijke factor? Dan bent u wellicht een sportief en onderzoekend persoon. Er is zoveel moois in alleen al Scandinavië te ontdekken dus u kunt hier vele jaren naartoe. De meeste noordelijke streek van Scandinavië wordt Lapland genoemd. Reizen naar deze barre en desolate plek is simpelweg geweldig. Dat weten wij van xplorethenorth.nl uiteraard als geen ander. Wilt u graag naar Lapland reizen? Dan kunt u ons inschakelen want met onze hulp kunt u een reis op maat samenstellen. We maken namelijk individuele reizen maar ook groepsreizen dus er is voor ieder wat wils. Tijdens deze Lapland reizen hoeft u bijna nergens meer aan te denken zodat u optimaal kunt genieten van het landschap, de cultuur, de flora en de fauna. En er is daar boven de poolcirkel nog een zeer bijzonder natuurverschijnsel: het Noorderlicht. Gaat u naar Lapland reizen tussen de maanden september en april? Dan hebt u de grootste kans dat u dit lichtspektakel in volle glorie kunt aanschouwen. Maar ook als u liever in de lente of de zomer reist, dan zal u er een glimp van kunnen opvangen mits u ver genoeg naar het noorden gaat. En alsof dit nog niet genoeg is bieden we niet alleen Lapland reizen aan maar kunt u tevens een cruise maken door de Noordelijke IJszee met een uitstap naar Spitsbergen. Liever IJsland ontdekken? Het land dat zo noordelijk ligt dat er niet een enkele boom groeit? Kijk ook dan even op onze website.

Onze Lapland reizen worden met zorg samengesteld

Deze Lapland reizen gaat u waarschijnlijk niet snel meer vergeten. U hebt bij ons de keuze om het rustig aan te doen. Wij regelen het vervoer naar het verre noorden van Europa en we zorgen ervoor dat u in een chalet of bungalow kunt overnachten met uw groepje vrienden of gezin. Wilt u liever rondtrekken? Dan zorgen we voor een auto. Maar u kunt ook op een totaal andere manier rondtrekken tijdens deze Lapland reizen. Want er ligt minstens een halfjaar sneeuw zodat u met een sneeuwscooter van het ene huisje naar het andere huisje kunt crossen. Natuurlijk kunt u tevens langlaufen en onder begeleiding met een slee getrokken door husky’s rondtrekken. Er zijn vele elanden en rendieren in het wild te aanschouwen en misschien komt u wel een beer tegen, ook al hopen we dat u die beer op een flinke afstand zult zien. Tijdens een cruise kunt u zelfs walvissen, walrussen, dolfijnen en ijsberen zien. Tijdens deze Lapland reizen kunt u reizen door de volgende landen:

  • Het noorden van Noorwegen,
  • Van Zweden,
  • En van Finland.

Vergeet niet om het hoogste punt van het Europese vasteland te bezoeken: de Noordkaap. Dat is een ideale plek om het Noorderlicht over de Noordelijke IJszee te zien.

Op onze website vindt u alle mogelijke opties

U kiest er bewust voor om naar Lapland te reizen. Dat betekent dat u weg wilt van het massatoerisme en dat u op uw eigen tempo in een gezellige groep een bijzondere streek wilt leren kennen. Daarom focussen we ons op kleinschalige logies en beproefde safari’s en activiteiten. Elk jaar reizen onze werknemers naar Lapland om op zoek te gaan naar nieuwe opties. Hopelijk blijft het dan ook niet bij een enkele reis maar wordt u net zo betoverd als onze medewerkers. Wilt u graag een reis samenstellen met Xplore the North? Neem dan gerust contact met ons op. U vindt ons in Melle, België.