Schoonmaakwerk

Schoonmaakwerk

Wil jij graag schoonmaakwerk doen, maar heb jij geen zin in een dienstverband bij een schoonmaakbedrijf? Dan zal het heel erg lastig worden om klanten te vinden. Natuurlijk kun jij zzp’er worden, maar daar komt over het algemeen zo veel bij kijken dat de zin de meeste mensen meteen al vergaat. Ook kun je natuurlijk zwart aan het werk gaan, maar dat kun je eigenlijk alleen maar doen als je niet teveel klussen hebt. Wil jij er echt je werk van maken, dan is het schoonmaakwerk zwart uitvoeren geen optie. Je krijgt dan immers te maken met grote stromen cash geld en hoe verantwoord je dit bij een controle van de Belastingdienst? Nee, jij wilt juist geld op je bankrekening krijgen, om zo je huur of hypotheek te kunnen betalen, evenals je andere vaste lasten. Hoe pak je dit nu aan? Hoe kun jij aan het werk gaan als schoonmaakster, zonder in dienst te komen bij een groot schoonmaakbedrijf, gemakkelijk klanten vinden en je inkomsten gewoon legaal krijgen? Dat kun je voor elkaar krijgen door je in te schrijven voor schoonmaakwerk bij iemand.nl!

Zelf je schoonmaakwerk inplannen

Het fijne van het uitvoeren van schoonmaakwerk via iemand.nl is dat je zelf je uren in kunt delen. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, hoeveel je werkt en waar je werkt. Deze site zorgt puur voor bemiddeling tussen schoonmakers en huishoudens die op zoek zijn naar een huishoudelijke hulp. Alles wordt via de app of de website geregeld, het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. Hoe ga je nu via hen aan de slag? Het aanmelden is heel eenvoudig:

  • je schrijft je in via het aanmeldformulier
  • je vult je profiel zo compleet mogelijk in
  • je wordt gebeld voor een kennismakingsgesprek
  • jouw profiel wordt geactiveerd

Vanaf het moment dat jouw profiel geactiveerd is, kunnen mensen jou in gaan huren voor schoonmaakwerk! Huishoudens die een schoonmaakhulp zoeken, kunnen aangeven voor welke dag en welk tijdstip zij iemand nodig hebben. Jij kunt dan aangeven of je dit wel of niet zou willen doen. Op die manier kun jij je werktijden dus zo inplannen als jij zelf wilt. Dat maakt het ideaal om dit werk te combineren met bijvoorbeeld de zorg voor je kinderen of het verlenen van mantelzorg. Op deze manier schoonmaakwerk doen geeft jou veel vrijheid, terwijl je toch de nodige inkomsten bij elkaar kunt krijgen!

Voordelen van iemand.nl

Flexibele werktijden, werken waar jij wilt en zoveel als jij wilt, dat zijn natuurlijk allemaal redenen om je schoonmaakwerk via dit platform te laten verlopen. Daar komt nog bij dat je op deze manier niet zelf op zoek hoeft te gaan naar adressen om voor te werken, maar dat mensen jou kunnen vinden. Dat maakt het allemaal een heel stuk efficiënter. Bovendien regelt iemand.nl een verzekering voor jou, voor het geval je per ongeluk iets stuk maakt tijdens je werkzaamheden. Wat zij ook voor jou regelen, is de betaling. Je hoeft dus niet zelf met de klant een tarief af te spreken voor het schoonmaakwerk en je hoeft er ook niet zelf voor te zorgen dat jij daadwerkelijk je geld krijgt, dit nemen zij jou uit handen. Dat scheelt natuurlijk weer een hele hoop gedoe! Je inkomsten worden eens in de twee weken naar jou overgemaakt, zodat jij altijd snel over je geld kunt beschikken. Wil jij ook graag als schoonmaker aan het werk, wil je flexibele werktijden of zoek jij een manier waarop je wat bij kunt verdienen, zonder dat je daarvoor heel veel zelf hoeft te regelen? Ga dan schoonmaakwerk doen via iemand.nl!