Magazines

Magazines

Magazines drukken en bestellen kan jij helemaal zelf met Drukwerkdeal.nl. Hier krijg je alle mogelijkheden om jouw magazine samen te stellen zoals het bedoeld is. Of het nou gaat om een brochure of een magazine. Met behulp van Drukwerkdeal geef je deze vorm zoals geschikt is bij jouw bedrijf of boodschap. Veel organisaties stellen een magazine samen, om daarin de prestaties, de voortgang of nieuwe diensten en producten te presenteren. Of je maakt een magazine over de geschiedenis van een vereniging of stichting. Wat de reden ook is, bij Drukwerkdeal.nl heb je de professionele mogelijkheden voor magazines drukken volgens jouw eisen. Ten eerste moet een magazine makkelijk in de hand liggen om goed te lezen. Drukwerkdeal.nl biedt de keuze om deze gelijmd, geniet of met wire-o in te binden. Maar als eerste kies je het papiermateriaal, het formaat, de kleuren en de afwerking. Met name een magazine is op zijn best met een mooie glanzende cover. Het gehele magazine wordt bedrukt in dubbelzijdig full color. Alle foto’s worden zo levendig mogelijk afgebeeld, zodat de lezers deze met plezier doorbladeren en lezen. Belangrijk is dat je het juist papier kiest voor magazines drukken, zodat zowel foto’s als de artikelen goed uitkomen. Alleen op deze manier blijft jouw magazine lang bewaard bij de lezer.

Magazines drukken met de juiste eigenschappen

Welke formaat is geschikt voor jouw magazine? Wil je grote magazines drukken of juist kleinere uitzonderlijke formaten? Om jouw magazine te doen opvallen, is het leuk om deze in een speciaal formaat af te laten drukken. Denk daarbij aan A5 liggend of vierkant. Moeten de afbeeldingen in het middelpunt staan en wil je hiermee indruk maken? Dan is een groot formaat als A4 staand of de A4 proefschrift zeer geschikt. Op deze pagina’s is dan voldoende ruimte voor de foto’s en eventueel aanvullende teksten. Voor magazines drukken heeft Drukwerkdeal.nl naast deze formaten ook A6 en Din Large variaties beschikbaar. Deze zijn kleiner, liggen makkelijk in de hand en zijn handig mee te nemen. Dit formaat is daarom ideaal om uit te delen op een evenement of beurs. Speciaal voor de magazines zijn er ook extra opties voor de omslag te kiezen. Vooral bij magazines drukken wordt hier extra aandacht besteed. Voor de cover bestaan de volgende opties:

  • Selfcover: dit papier is net zo dik als de binnenzijde van het magazine.
  • Cover 250 g/m2 mat, glans of gerecycled
  • Cover 300 g/m2 mat, glans of gerecycled
  • Omslag eenzijdig sulfaatkarton 240 g/m2
  • Omslag eenzijdig sulfaatkarton 300 g/m2

De cover kan bedrukt worden in de kleurenopties enkelzijdig full color of dubbelzijdig full color. Tenslotte kies je voor de magazines drukken een gepaste afwerking, enkelzijdig glanslaminaat of matlaminaat. Bij de wire-o variatie kan er een transparante voor- en achterblad toegevoegd worden.

Een magazine om trots op te zijn

Het samenstellen van de magazines is even een klus, maar uiteindelijk heb jij je eigen magazine in handen. Je zal merken dat voor verschillende bindingswijzen andere opties beschikbaar zijn voor het papier en de afwerking. Het is aan jou om dan te bepalen of je dezelfde bindingswijze houdt of kiest voor een andere vorm. Na het selecteren van de eigenschappen voor jouw magazines drukken, geef je de bestelling door aan Drukwerkdeal.nl. Stuur jouw bestanden door in combinatie met de bijbehorende opties en Drukwerkdeal.nl gaat ermee aan de slag. Mocht je toch liever advies willen bij de selectie van de magazines drukken, dan kan Drukwerkdeal.nl jou hierbij helpen. Stel ze gerust vragen via de chat om het perfecte magazine te creëren. Hoe je deze ook samenstelt, Drukwerkdeal.nl zorgt voor prachtige samengebonden magazines voor iedere gelegenheid