Mijn autoverzekering vergelijken

Mijn autoverzekering vergelijken

Ik heb heb al vele jaren dezelfde autoverzekering. Destijds had ik uitgezocht welke verzekering het voordeligste was en sindsdien heb ik eigenlijk nooit mijn verzekering aangepast. Laatst vertelde mijn buurman dat het verstandig is om regelmatig, soms elk jaar je verzekeringen aan te passen. Verzekeringen veranderen vaak elk jaar hun prijzen en het kan veel geld schelen om dit te vergelijken. Vaak is een verzekering een jaar het goedkoopste en het jaar daarop al een stuk duurder. Ik had hier nog nooit over nagedacht en dacht dat de kosten voor verzekeringen bijna elk jaar hetzelfde waren. Ik vroeg aan mijn buurman of dit ook het geval was met autoverzekeringen en hij zei dat dit ook vaak voorkomt met dit soort verzekeringen. De volgende avond besloot ik om naar mijn eigen verzekeringen te kijken. Het bleek dat mijn buurman gelijk had, verschillende verzekeringen kon ik veel goedkoper bij een concurrent afsluiten, terwijl mijn verzekeringen bijna altijd hetzelfde dekten. Dit kostte mij zeer weinig tijd en op deze manier bespaarde ik vele honderden euro’s per jaar. Ik wilde graag zien of dit ook werkte voor de verzekering van mijn auto. Ik had helaas die avond geen tijd meer, maar later op de week wilde ik verzekeringen voor mijn auto vergelijken. Ik heb al een erg lange tijd mijn rijbewijs en een auto. Door de jaren heen heb ik een paar kleine ongelukjes gehad en heb deze gemeld aan de verzekering. Hierdoor zijn de kosten wat omhooggegaan, maar gelukkig niet met veel. Ik heb een oudere auto van een Duits merk, maar dit merk is erg betrouwbaar en ik heb bijna nooit problemen met mijn auto. Ik wist niet hoe moeilijk, of gemakkelijk het zou zijn om een autoverzekering te vergelijken, maar ik had al mijn informatie klaar liggen    

Via Netpolis een nieuwe autoverzekering afsluiten

Ik opende mijn laptop en begon te zoeken op goedkoopste autoverzekering. Dit was een verkeerde manier om te zoeken, want veel bedrijven hadden op hun website staat dat zij de goedkoopste verzekering hebben. Ik zocht hierna op autoverzekering vergelijken en vond toen veel andere websites. Bij het vergelijken was het belangrijk dat ik mijn gegevens kan gebruiken, want ik wil de goedkoopste verzekering voor mijn situatie. Gelukkig vond ik de website netpolis.nl van het bedrijf Netpolis. Via de website kon ik erg gemakkelijk een goedkopere verzekering afsluiten. Ik hoefde alleen een aantal gegevens in te vullen en die had ik al naast mij liggen. Met onder andere mijn kenteken, het aantal schadevrije jaren, mijn geboorte datum en postcode kon ik snel zien of ik een goedkopere verzekering kon afsluiten. Dit was erg gemakkelijk en kostte mij slechts 5 minuten van mijn tijd. Ik vond hierna een verzekering die veel goedkoper was dan degene die ik hiervoor had. Ik denk dat ik vaker met mijn buurman moet praten, want dit waren erg goed tips van hem. In een zeer korte tijd kon ik veel geld besparen.

Erg blij met het oversluiten

Van de week zag ik mijn buurman en ik bedankte hem voor de tips over het vergelijken van verzekeringen. Ik vertelde hem dat ik veel geld kon besparen en dat het erg gemakkelijk was. Ik vertelde hem over de website van de autoverzekering en hij had dezelfde website gebruikt. Het vergelijken van verzekeringen kan je veel geld besparen.

  • Via websites zoals Netpolis kan je gemakkelijk geld besparen
  • Het vergelijken van verzekeringen kost je vaak niet veel tijd
  • Zorg dat je altijd je gegevens bij je hebt, zodat je gemakkelijk je informatie kan vinden