Noppenfolie beschermt goed

Noppenfolie beschermt goed

Noppenfolie kopen? 20+ formaten en uitvoeringen noppenfolie - Vendrig Packaging

Moet jij iets verzenden of verhuizen wat breekbaar of kwetsbaar is? Dan is het aan te raden om dit artikel in te pakken met noppenfolie. Het zou immers zonde zijn als er tijdens het transport beschadigingen optreden. En dat dat zo maar kan gebeuren, dat weten we natuurlijk allemaal wel. Hoe goed ieder pakket-, transport- of verhuisbedrijf ook zijn best doet, er kan onderweg altijd iets gebeuren. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er plotseling geremd moet worden, waardoor zaken in het laadruim aan het schuiven gaan. Of de pakketbezorger of verhuizer kan struikelen tijdens het in- en uitpakken. Een ongeluk zit echt in een klein hoekje, maar met het gebruik van noppenfolie maak je de kans zo klein mogelijk dat er echt schade ontstaat. Dit zorgt voor een goed beschermende laag om het product heen, waardoor het een stootje kan hebben. Natuurlijk, als het echt van hoogte op de grond valt of als het echt een flinke stoot krijgt door bijvoorbeeld een botsing, dan kan het alsnog fout gaan. Maar als je noppenfolie gebruikt, dan weet je in ieder geval zeker dat de kans zo groot mogelijk is dat het zonder beschadigingen op de juiste plaats arriveert.

Verschillende kwaliteiten noppenfolie

Wat belangrijk is om te weten, is dat noppenfolie in verschillende diktes verkrijgbaar is. Zo is er de lichte variant, maar ook de standaard of zware. Bij de zware versie is het plastic een heel stuk dikker dan bij de lichte, waardoor de luchtkussentjes die er in zitten veel minder snel kapot gaan. Wanneer gebruik je nu welke soort? Dat is afhankelijk van wat je verpakt en hoe je het verder inpakt. Is de folie slechts een eerste verpakkingslaag en stop je het artikel vervolgens bijvoorbeeld ook nog in een doos? Dan kun je echt volstaan met een lichte variant noppenfolie. Dit is echter anders als het om zeer breekbare artikelen gaat waarbij je de folie als enige verpakkingsmateriaal gebruikt, dan is het echt aan te raden om te kiezen voor de zwaarste variant. Zo zijn er dus verschillende oplossingen, afhankelijk van de specifieke situatie. Ook belangrijk om te onthouden is dat noppenfolie in verschillende formaten te krijgen is. Je kunt kiezen voor losse vellen, maar je kunt het ook op rol krijgen en daarbij kiezen uit breedtes variƫrend van een halve meter tot maar liefst twee meter. Zo kun je dus altijd afmetingen krijgen die passen bij wat jij in wilt pakken.

Kies voor Vendrig Packaging

Als je noppenfolie wilt gaan kopen, dan doe je er goed aan om te kiezen voor die van Vendrig Packaging. Waarom is die van hen nu beter dan die van andere leveranciers? Zij bieden verschillende voordelen:

  • zij leveren verschillende diktes en verschillende afmetingen
  • hun producten zijn vrij van CFK en HCFK, stoffen die de ozonlaag schaden
  • hun folie is volledig te recyclen tot vergelijkbaar basismateriaal
  • bij langdurige blootstelling aan licht van de zon is het materiaal biologisch afbreekbaar
  • hun noppenfolie kan gebruikt worden bij temperaturen van min veertig tot plus zeventig graden Celsius

Dit zijn slechts een paar van de voordelen waar je van profiteert als je er voor kiest om bij Vendrig Packaging te kopen. Meer eigenschappen en kwaliteiten van hun folies kun je vinden op hun website, waar je ook hun volledige aanbod kunt bekijken. Je zult zien dat ze ook voor jou een geschikte variant te bieden hebben! Naast een ruime keus aan noppenfolie bieden zij bovendien ook diverse andere verpakkingsmaterialen, zoals tape om de folie goed vast te zetten, zodat het niet los kan gaan. Voor al je verpakkingsmateriaal is Vendrig Packaging dus de juiste keus! Lees meer..