Dankzij Real Gen ben ik nu zichtbaar op het internet

Dankzij Real Gen ben ik nu zichtbaar op het internet

Toen ik vijf jaar geleden een webwinkel ben begonnen, had ik meteen al heel veel mensen die bestellingen bij mij kwamen plaatsen. Dat is natuurlijk een droomstart voor een bedrijf en ik meende dan ook dat de zaken zo goed gingen dat ik verder weinig aandacht aan mijn site hoefde te besteden. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Ik merkte namelijk een jaar geleden dat ik weliswaar grotere bestellingen binnenkreeg, maar dat het aantal klanten aanzienlijk was afgenomen. Dat was jammer en ik wilde graag weten waar dat aan kon liggen. Ik heb toen een vriend van mij ingeschakeld om te achterhalen wat er toch aan de hand kon zijn. Hij vertelde mij dat ik waarschijnlijk search engine optimalization zou moeten gaan toepassen. Dit kan namelijk zorgen dat veel mensen je site kunnen vinden. Toen wij mijn bedrijf even gingen googelen, zagen wij dat ik inderdaad helemaal niet in de zoekresultaten eindigde. Dat wil je als bedrijf natuurlijk niet en vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik dit kon verbeteren. Deze vriend adviseerde mij om contact op te nemen met de mensen van Real Gen. Dit bedrijf kan je namelijk helpen om meer mensen naar de je site te krijgen. Dat doet Real Gen door te zorgen dat je hoger in Google eindigt. Het klinkt eenvoudig om dit te doen, maar het levert een wereld van verschil op. Het maakt namelijk nogal wat uit als je hoog in Google eindigt of wanneer je helemaal niet in de zoekresultaten te vinden bent. Vandaar dat wij zijn gaan kijken hoe wij met Real Gen konden gaan samenwerken. Wij hebben contact opgenomen met de mensen van Real Gen en wij hebben hen uitgelegd wat wij graag wilden. De mensen van Real Gen vertelden ons dat dat heel goed mogelijk was en zo hebben wij hen meteen groen licht gegeven om voor ons aan de slag te gaan.

Danzij Real Gen hebben wij nu veel meer orders voor onze webwinkel

De mensen van Real Gen vertelden ons dat zij veel voor ons konden betekenen. Wij vreesden even dat ons dat heel veel geld zou gaan kosten, maar dat bleek niet het geval te zijn. Bij Real Gen werkt men namelijk altijd zo voordelig mogelijk. Men snapt daar namelijk ook wel dat klanten hun inschakelen omdat zij graag meer omzet willen genereren. Bij Real Gen werkt men daarom heel efficiƫnt zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van het werk. Dat merkten wij ook al heel snel. Wij merkten namelijk al heel snel dat er meer mensen naar onze site kwamen surfen. Zoals wij gehoopt hadden, nam ook al snel het aantal orders toe. Dat was precies waarvoor wij Real Gen wilden inschakelen en wij zijn daarom heel blij dat wij dit gedaan hebben. Wij merken dat onze site nu veel hoger in Google eindigt en dat levert ons veel meer bezoekers en dus veel meer bestellingen op. Mocht u dus ook Real Gen willen inschakelen om uw site meer onder de aandacht te brengen.

Wij raden dit bedrijf van harte aan

Mocht u ook graag uw site onder de aandacht van het grote publiek willen brengen, dan kunt u dat doen met de hulp van dit bedrijf. Ik heb dat ook gedaan en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Kortom:

  • ik ben heel tevreden over dit bedrijf
  • men heeft mij hier heel erg goed geholpen
  • ik heb nu heel veel meer bezoekers op mijn site

Kijk voor meer informatie op Realgen-Seo.nl.