Door sim only vergelijken de beste deal krijgen

Door sim only vergelijken de beste deal krijgen

Tegenwoordig komt niemand meer onder een mobiel abonnement uit. Dit kan via sim only of met een toestel. Je kan gemakkelijk een goede deal vinden door sim only te vergelijken. In dit artikel lees je alles over sim only vergelijken en hoe jij de beste deal kunt krijgen.

Sim only vergelijken met abonnement met telefoon

Een sim only abonnement is een abonnement waarbij het toestel niet inbegrepen is. Je betaalt alleen voor de simkaart en de data en minuten die daarop staan. Dit kan handig zijn als je huidige telefoon nog niet aan vervanging toe is. Het is dan niet nodig om meteen een nieuw toestel aan te schaffen. Maar mét nieuw toestel kun je ook kiezen voor sim only. Mensen denken vaak dat als ze een nieuwe telefoon bij hun abonnement willen dat ze dan geen sim only abonnement kunnen afsluiten. Niets is echter minder waar. Een sim only abonnement kun je afsluiten met daarbij een nieuw toestel. Je betaalt dan niet meer voor het toestel of het abonnement dan nodig. Ook kun je bij een abonnement vaak je datapakket wel omhoog veranderen, maar niet omlaag. Dit is omdat jij de telefoon ook nog moet betalen. Bij sim only kan dit vaak veel gemakkelijker. Het afsluiten van sim only met daarbij een los gekocht toestel is dus om verschillende redenen voordeliger dan het afsluiten van een abonnement met telefoon. Bij sim only zit je nergens aan vast. Om de beste deal te vinden voor jou kun je sim only vergelijken. Dit kan zeer gemakkelijk op SimOnly.com. Zo kun je een overzicht krijgen van de abonnementen met inhoud die jij wilt en wat dit je zou kosten.

De beste keuze maken voor een sim only

Er is een aantal dingen waar je op moet letten om de allerbeste deal binnen te slepen door sim only te vergelijken. Deze dingen zijn onder andere:

  • Aantal minuten en mb’s voor de prijs:
  • Het netwerk: de stabiliteit van het netwerk is erg belangrijk. Je kunt wel een goedkoop abonnement hebben, maar als je internet het de helft van de tijd niet doet heb je er niets aan.
  • De service van de provider: een goede klantenservice helpt mee aan een goede ervaring met je abonnement. De klantenservice moet goed te bereiken zijn en moet problemen goed voor je kunnen oplossen. Ook dit kun je samen met je sim only vergelijken.
  • De extra’s die je kunt verwachten: sommige providers bieden je een goedkoper mobiel abonnement aan wanneer je zowel internet en tv en je mobiele abonnement afsluit bij dezelfde provider. Ook kun je soms een extra zenderpakket voor je tv krijgen. Houd ook hier rekening mee. Dit kan je een hoop geld besparen.
  • Overige kosten: aansluitkosten en administratiekosten zijn niet bij elke provider hetzelfde. Het is dus ook belangrijk om deze kosten te vergelijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het bestellen van je abonnement. Ook moet je soms wachten of extra betalen om je huidige telefoonnummer te kunnen behouden.
  • Je contract: het is belangrijk om van tevoren goed te weten wat je contract is. Is je contract flexibel of niet? Soms kun je tussentijds elke maand je abonnement opzeggen, maar soms zit je 1 of 2 jaar vast aan je abonnement. Het is soms ook mogelijk om elke maand je mb’s of minuten omhoog of omlaag aan te passen. Als dit belangrijk voor je is zul je hier rekening mee moeten houden als je sim only gaat vergelijken.

Je kunt gemakkelijk je sim only vergelijken op simonly.com. Kijk snel op de website en vind de voor jou allerbeste deal.