Zo vind je de beste architect van Delft

Zo vind je de beste architect van Delft

Wil je een nieuw huis ontwerpen en bouwen? Of zit je eraan te denken om je huis te laten verbouwen? Dat is allemaal hartstikke leuk, maar vergeet vooral niet hoe belangrijk het is om een goed bedrijf hiervoor in te schakelen. Neem bijvoorbeeld Lex Bruns. Deze architect heeft echt verstand van zaken. Dat heb ik gelukkig zelf mogen ondervinden, waardoor ik nu in een huis zit waar ik helemaal tevreden over ben. Ik was aanvankelijk van plan om te gaan verhuizen, maar besloot voor ik een bod deed toch om nog even een nieuw licht op mijn oude huis te laten schijnen. Wie weet zou een verbouwing nog tot de mogelijkheden behoren waardoor ik weer met een goed gevoel in dit huis zou kunnen wonen? Ik ging op zoek naar een architect in Delft, en het was een heel gedoe om een goede te vinden. De ene architect in Delft snapte mijn ideeën niet goed, waardoor de plannen voor de verbouwing er niet bepaald uit kwamen te zien zoals ik voor ogen had. Een andere architect in Delft had wel goede plannen, maar die prijs was zo ontzettend hoog dat ik de uitvoering van dat project niet kon betalen. Ik moest op zoek naar een architect in Delft die aan de volgende eisen zou kunnen voldoen:

  • Niet te duur
  • Begrip voor mijn visie en plannen
  • Goede communicatie
  • Veel ervaring

Op een gegeven moment had ik het idee dat ik nooit een architect in Delft zou kunnen vinden die al deze kwaliteiten zou bezitten. Maar na een intense zoektocht heb ik deze man toch gelukkig gevonden, namelijk Lex Bruns!

Deze architect in Delft begrijpt jou en je plannen

Ik kwam binnen en voelde me gelijk op mijn gemak. Er is nogal een aanbod als je gaat zoeken naar een architect in Delft, maar helaas is niet iedereen een match. Daarom was ik blij dat ik gelijk gerust werd gesteld, dat hij meteen mijn plannen begreep en snel aan de slag ging. Je voelde gelijk dat het een ervaren architect in Delft betrof, en hij bood mogelijkheden waar ik als leek nooit aan had gedacht. Ook houdt hij in de gaten dat de verbouwing niet te veel tijd en geld kost, wat heel prettig is voor mij, als iemand die geen ervaring had met de verbouwing van een huis. Ik wilde niet lang in een bouwval leven, en ook was mijn budget niet oneindig groot. Dus ik was heel erg blij dat hij me hierbij kon helpen, dat gaf me veel vertrouwen. En deze architect in Delft doet ook echt wat hij belooft, dat heb ik bij anderen nog wel eens anders gezien. Ook een essentieel aspect waardoor ik deze architect in Delft absoluut kan aanraden aan iedereen die een huis wil bouwen of verbouwen.

Check Lex Bruns online voor een goed beeld

Op dit site van Lex Bruns kun je al een heel goed beeld krijgen van wat hij te bieden heeft. Je kunt hier een aantal prachtige projecten bekijken. Je kunt altijd contact opnemen, mocht je ergens mee zitten of een vraag hebben. Hij geeft volledige openheid van zaken, dus je hoeft ook niet bang te zijn voor bijkomende kosten of voorwaarden, die je in het begin in de kleine lettertjes even had gemist. Stuur een mail of bel hem eens op, en ontdek zelf wat deze architect voor jou kan betekenen. Hij staat je graag te woord, geeft nuttige adviezen. Kies voor meer woonplezier, en ga voor Lex Bruns.