Jouw eigen lease scooter

Jouw eigen lease scooter

Wanneer je nog te jong bent om achter het stuur van een auto te zitten of je hebt simpelweg je rijbewijs nog niet, maar je bent wel oud genoeg om een scooter te kunnen rijden, dan is het natuurlijk ideaal om ook je eigen scooter voor de deur te hebben staan. Helaas is het niet altijd voor iedereen even makkelijk om zomaar een scooter aan te schaffen. Is dit ook voor jou het geval? Dan kunnen we je aanraden om te kiezen voor een lease scooter van Polderscooter.

  • 80 modellen
  • Zelf bepalen hoe lang je afbetaalt
  • Makkelijk aan te vragen

Het kiezen voor een lease scooter van Polderscooter bied je uiteenlopende voordelen aan. Ten eerste kun je hier kiezen uit een zeer ruim assortiment van scooters. Met de 80 modellen die je zowel op de website als in de winkel kan vinden, hoeft het echt niet lastig te zijn om de lease scooter te vinden die het beste bij jou past. Een vraag die wij vaak krijgen is of de lease scooter uiteindelijk weer terug gegeven moet worden. Dit is dus niet het geval. De lease scooter is helemaal van jou, je betaalt deze namelijk in termijnen af. Dit is waarom dit ook zo’n goede optie is om voor te gaan. In een periode van minimaal 12 maanden en maximaal 60 maanden kun jij jouw eigen scooter hebben zonder dat je hier eerst voor een lange tijd voor moet sparen. Wist je dat het al mogelijk is om een scooter te leasen voor slechts € 10 per maand? De meeste jongeren kunnen dit bedrag per maand toch echt wel missen. Krijg jij voor je verjaardag ineens een stuk meer geld en wil je hiermee een deel van je lease scooter extra afbetalen? Dan kun je dit geheel boetevrij doen!

Kies voor de voordelen van een lease scooter

Heb jij nu niet het geld om je eigen scooter te kunnen kopen, maar wil je wel heel erg graag een scooter hebben? Dan hoort dat dus zeker tot de mogelijkheden! Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer mensen (en met name jongeren) zijn die graag een lease scooter nemen bij de Polderscooter. Je kunt dit overigens allemaal heel erg makkelijk via de website regelen, maar als jij het fijner vindt om naar de showroom te komen hiervoor dan kan dat natuurlijk ook. Het enige wat je hoeft te doen om jouw lease scooter te krijgen is het invullen van het aangegeven formulier (op de website). Je krijgt dan vervolgens per post een offerte opgestuurd. Ga je hiermee akkoord? Dan stuur je deze ondertekent en met de gevraagde stukken terug naar de Polderscooter. Binnen 5 werkdagen wordt de lease scooter van jouw keuze dan op jouw naam gezet en kun je hier dus al van gaan genieten. Zo snel kan het allemaal dus al gaan!

Kies het model dat bij je past

Met 80 modellen is er altijd wel een lease scooter die goed bij jou past. Vind je het lastig om hier een keuze in te maken? Dan kun je hierover natuurlijk contact opnemen met de medewerkers van de Polderscooter. Bij dit bedrijf staan ze voor je klaar om je te helpen bij het maken van de best mogelijke keuze. Ook als je het bijvoorbeeld lastig vindt om te bepalen voor welke betalingstermijn je nu het beste kunt gaan, kunnen ze je daarin natuurlijk voorzien van een goed advies. Wil je hier graag meer over weten? Kom dan vandaag nog langs op de website of in de showroom.

Lees meer…