Wilt u graag een opleiding orthodontie volgen?

Wilt u graag een opleiding orthodontie volgen?

Hebt u een eigen tandartsenpraktijk? En wilt u graag uw praktijk uitbreiden met extra services? Misschien overweegt u om mondhygiënist te worden. Hebt u echter veel jonge kinderen in uw praktijk omdat u in een kinderrijke buurt woont? Overweeg in dat geval om een opleiding orthodontie te gaan doen. U kunt als gediplomeerd tandarts bij de Ortho Company terecht voor een vijfdaagse basistraining. Tijdens deze opleiding orthodontie kunt u de basis in een aantal theoretische praktische oefeningen onder de knie krijgen. Let er dus wel op dat deze opleiding orthodontie van ortho-company.nl niet geschikt is voor eenieder maar voor de professional. Wilt u vervolgens uw kennis verder uitdiepen? Dan bieden we naast deze opleiding orthodontie ook een vervolgopleiding aan: de SWIP advanced cursus. U leert tijdens deze geavanceerde training meer over diverse casussen en daarnaast kunt u vijf patiënten aandragen. Als u genoeg tijd over hebt naast uw werk als reguliere tandarts dan kunt u aldus een opleiding orthodontie doen, reken er maar op dat het uw klandizie ten goede zal komen. Klinkt u dit al als muziek in de oren? Neem dan vooral even contact op met onze klantenservice. We willen u graag informeren over de inhoud van de opleiding orthodontie en natuurlijk wanneer en waar u de opleiding orthodontie kunt volgen.

Voor tandartsen is onze opleiding orthodontie een uitkomst

U kunt zich meerdere malen per jaar opgeven voor zowel de basiscursus als voor de geavanceerde training. We geven ze in de avonden zodat iedere tandarts aan nascholing kan doen. In principe doen we ons best om de opleiding orthodontie in het midden van het land te geven, zoals in een grote conferentiezaal van het hotel in Soestduinen. Zo is het voor iedereen niet al te ver reizen als ze na een dag van hard werken nog nascholing krijgen. De rest is in principe zelfstudie. U krijgt diverse casussen voorgelegd en natuurlijk een belangrijke theoretische gedeelte om te leren. Na het behalen van het certificaat kunt u in uw praktijk orthodontie toepassen. Dat betekent dat u met een goed gevoel kunt gaan sleutelen aan het gebit van uw patiënt. Leer hoe u diverse beugels moet maken en kunt inzetten, hoe het gips happen werkt en hoe het onderhoud van een beugel in elkaar zit. Mocht u nog vragen hebben over de inhoud van de opleiding orthodontie, dan kunt u ons uiteraard op allerlei mogelijke manieren snel bereiken:

  • Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar,
  • Het staat u volkomen vrij om ons te mailen, dat kan uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week,
  • Ook via het contactformulier kunt u al uw vragen achterlaten. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met het verdiepen en verbreden van uw kennis.

We bieden u ook een zeer interessante vervolgcursus aan

Mocht u de opleiding orthodontie hebben doorlopen en aldus behoefte hebben aan meer verdieping dan weet u dat u zich ook voor een gevorderdentraining op kunt geven. In onze webwinkel kunt u in de toekomst diverse orthodontiegereedschappen bestellen zoals brackets die u op de tanden van uw cliënt plaatst, de zogenaamde blokjesbeugel. Ook verkopen we diverse tangen en buizen net als gips zodat er een afdruk van het gebit van de patiënt gemaakt kan worden. Op het forum kunt u uw ervaringen maar ook uw vragen delen met andere orthodontisten. Zo kunt u van elkaar leren en uw kennis aanscherpen. Ten slotte willen we u wijzen op het ortho lab. Daar maken we high tech machines voor in uw praktijk. Laat uw tandartsenpraktijk uitbreiden met dit geweldige materiaal, dan kunt u na uw diploma direct aan de slag.