Een webshop laten bouwen door onze professionals

Een webshop laten bouwen door onze professionals

Webshop specialist? Purify Media B.V. bouwt uw webshop!

Een website bouwen, een app maken of een webshop laten bouwen, dat doet u niet zomaar. Toch wilt u als ondernemer online bereikbaar zijn. Biedt u diensten en/of producten aan? Dan wilt u uw reikwijdte op diverse manieren vergroten. Dat kan via ouderwetse reclamemethodes zoals folders, spotjes op televisie of nieuwsbrieven. Maar u kunt ook een site laten maken en een webshop laten bouwen door experts zoals Purify Media. Kijkt u maar eens naar een aantal voorbeelden van reeds gebouwde sites op onze website, purifymedia.nl. U kunt maar beter een webshop laten bouwen door een professional die ook na deze dienstverlening het onderhoud en de hosting voor u kan regelen. De site moet optimaal beschermd zijn want u zult persoonsgegeven van uw klanten bewaren waaronder de betaalgegevens. Een hack kan funest zijn voor uw klandizie en dat geldt ook voor een virus of andere cyberaanval. We zijn een totaalbedrijf en gaan van ontwerp tot uiteindelijke product met u in overleg. Velen zullen een webshop laten bouwen om op deze digitale wijze te profiteren van een groter verkoopgebied. Want men zal u via de zoekmachines zoals Google snel kunnen vinden. Zeker als u uw website optimaliseert door linkbuilding en seo. Daarnaast moet de site overtuigen, u wilt immers dat de bezoekers tot aankoop overgaat. De site en de weergegeven producten moeten in het oog springen. Dus biedt garanties, geef kortingen of gebruik andere marketingtechnieken. We kunnen u uiteraard diverse tips geven om uw klanten op deze manier aan u te binden.

Een webshop laten bouwen? Het levert u erg veel op!

U wilt een webshop laten bouwen door onze medewerkers. Reken er maar op dat dit tijdens het bouwen van uw site maar ook achteraf geen probleem is voor onze ervaren IT’ers. We zijn van alle markten thuis en kunnen zonder moeite inspelen op de belangen van onze klanten. Het is voor u een eenvoudige manier om uw producten te verkopen maar ook voor de klant biedt het vele voordelen:

  • U kunt hen de optie geven om een profiel aan te maken zodat ze slechts eenmalig hun gegevens hoeven op te geven. Daarnaast kunnen ze een verlanglijstje bijhouden.
  • Ze kunnen betalen via online betaalservices. En dat is veiliger dan betalen met de bankpas laat staan in cash. U bepaalt welke opties ze hebben zoals creditcard, PayPal of Afterpay.
  • Afschriften, betalingen en verwerkingen van bestellingen verlopen volautomatisch dus het scheelt u aanzienlijk wat overbodig papierwerk.

Dus uw winst neemt toe net als uw reikwijdte. En dat allemaal dankzij het webshop laten bouwen. Wilt u weten wat het u gaat kosten? We kunnen u nu al een offerte opsturen. Geef aan wat u dan van ons wenst. Moeten we de site bijvoorbeeld ook bouwen? Wilt u tevens een app voor de smartphone en tablet laten ontwerpen? Geef het aan ons door, dan sturen we u een vrijblijvende prijsopgave.

We maken van uw wens de realiteit

U kunt nu snel en voordelig een webshop laten bouwen door een gerenommeerd bedrijf. We leveren maatwerk en nadien kunt u eenvoudig de site en webwinkel beheren. Dat zullen we u dan ook zeker haarfijn uitleggen. Mocht u akkoord gaan met de offerte dan nodigen we u graag uit voor een eerste gesprek bij ons op kantoor in Borne, Twente. Stel uw vragen of maak een afspraak via de telefoon of stuur een e-mail. Ook via Facebook kunt u ons bereiken en het laatste nieuws ontvangen over onze werkzaamheden. Denkt u ten slotte aan het vastleggen van uw domeinnaam en het regelen van goede hosting? We helpen u hier graag mee. Lees meer…