Webshop laten maken

Webshop laten maken

Denk je erover na om een webshop te beginnen en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Of weet je al precies wat je wilt en ben je op zoek naar de juiste ontwikkelaar voor jouw webshop? In beide gevallen kun je aankloppen bij Best4u! Vele E-commerce ondernemers in het MKB gingen je al voor en hebben een webshop laten maken bij Best4u.nl, of lieten zich inspireren door een gesprek met een E-commerce adviseur. Ontdek jouw mogelijkheden!

WooCommerce of Magento?

Omdat Best4u al ruim 3000 ondernemers aan een online oplossing heeft geholpen weet het team als geen ander dat wensen en verwachtingen enorm uiteen kunnen lopen. Wanneer je besluit een nieuwe webshop te laten maken loop je tegen een aantal keuzes aan die je helpen om uiteindelijk het voor jou perfecte product te kunnen realiseren. Allereerst dien je een keuze te maken tussen WooCommerce en Magento. Deze twee platformen worden beide wereldwijd veelvuldig gebruikt en dat is niet voor niets.

Magento is al jaren een stabiel systeem als het gaat om E-commerce oplossingen. Het platform is zeer zoekmachine- en conversievriendelijk ingericht. De duizenden beschikbare extensies (zowel betaald als gratis) bieden voor elk probleem een oplossing. Bovendien is een Magento webshop perfect uit te breiden en dus specifiek gericht op de groei van je webshop.

Ook WooCommerce is populair. Deze plugin van WordPress wint steeds meer terrein, niet alleen onder kleine maar inmiddels ook onder de grotere spelers in de E-commerce branche. WooCommerce is onder andere populair dankzij het zeer gebruiksvriendelijke CMS. Het systeem is gemakkelijk te doorgronden en bovendien is een WooCommerce webshop zeer zoekmachinevriendelijk door de vele SEO opties van de plugin Yoast. Het contentbeheer is dankzij de grote gebruiksvriendelijkheid een peulenschil: teksten wijzigen, foto’s plaatsen en bloggen? Je hebt het allemaal zelf in de hand.

De keuze tussen WooCommerce en Magento is afhankelijk van meerdere factoren. Onder andere het aantal producten dat je verkoopt en de systemen waarmee je een koppeling wilt maken zijn doorslaggevend. Een adviseur van Best4u kan je helpen bij het maken van de juiste keus.

Optimale vindbaarheid van jouw webshop

Ben je, naast een ontwikkelaar voor jouw webshop, ook op zoek naar een partner in online marketing? Dan is Traffic Today het bedrijf dat je verder helpt. Zij zien zichzelf niet als jouw marketing bedrijf, maar als je zakenpartner. Ondernemers in de E-commerce branche (en ook daarbuiten) vinden in Traffic Today de online marketing partner die hen weet te verbazen.