Waterkoeler in wachtkamer

Waterkoeler in wachtkamer

Waterkoelers - gratis proefplaatsing waterkoeler | Aqua Light

Heb jij een bedrijf waar regelmatig mensen op bezoek komen? Of werk je voor een zorginstelling, waar patiƫnten vaak even moeten wachten voor ze aan de beurt zijn? Dan is een waterkoeler in de wachtkamer plaatsen een uitstekend idee! Afspraken kunnen nog wel eens uitlopen en als mensen dan al op tijd aanwezig waren, kan het maar zo zijn dat ze een aardige poos moeten wachten tot zij aan de beurt zijn voor hun afspraak. Als er dan een waterkoeler in de wachtruimte aanwezig is, kunnen zij tenminste even wat drinken, terwijl zij zitten te wachten. Uiteraard heb je ook andere opties om voor een drankje te zorgen, zo kun je ook thee of koffie serveren. Maar als je deze steeds vers moet zetten, dan kost dat veel tijd, tijd die je waarschijnlijk gewoon niet hebt. Een alternatief is dan een automaat, die voor de liefhebber ter plekke een kopje koffie of thee klaarmaakt, maar daarvan is de kwaliteit niet altijd even hoog. Met een waterkoeler heb je een goede oplossing. Het ziet er netjes uit, de kwaliteit is goed en het glaasje water dat er uit komt is heerlijk gekoeld en smaakt daardoor uitstekend. Dat maakt het eigenlijk nog beter dan een glaasje uit de kraan, ondanks dat het kraanwater in Nederland natuurlijk van een goede kwaliteit is.

Waterkoeler op het werk

Niet alleen voor bezoekers is het plaatsen van een waterkoeler een goed idee, ook voor jouw personeel kan dit heel goed van pas komen. Het is echt een uitstekende aanvulling voor de kantine. Het is namelijk gebleken dat veel mensen hier de voorkeur aan geven als zij kunnen kiezen uit een drankje uit een automaat of een glas gekoeld water. Waarom is het nu zo goed als zij voor dat glaasje water kiezen? In de eerste plaats omdat het gebruik van een waterkoeler gewoon veel voordeliger is dan het steeds zetten van warme dranken of zelfs dan drankjes uit automaten. Voor je portemonnee is het dus gunstiger. Maar ook voor de gezondheid van het personeel is het beter, het is gewoon het gezondste drankje dat er gekozen kan worden. Daar komt bij dat het voor een fijne verfrissing zorgt en voor een goede vochtbalans. Hierdoor zijn mensen scherper en daardoor ook productiever. Ook daarom is het dus aan te raden om een waterkoeler in de kantine of op een andere plaats op de werkvloer te plaatsen.

Verschillende mogelijkheden bij Aqua Light

Overweeg jij het gebruik van een waterkoeler, dan moet je eens kijken op de website van Aqua Light. Zij kunnen jou namelijk veel verschillende mogelijkheden bieden op dit gebied. Je kunt bij hen bijvoorbeeld terecht voor:

  • koop van een koeler
  • huur van een koelapparaat
  • waterleveringscontract

Als je voor het eerst over deze mogelijkheid nadenkt, dan kun je bij hen kiezen voor koop of huur van een dergelijk apparaat. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al een koeler op je bedrijfsvloer hebt staan en dat deze nog prima werkt. Je kunt dan bij hen ook uitstekend terecht voor enkel de levering van waterflessen. Naast de drie genoemde opties, bieden zij ook nog het zogenaamde all in contract. Daarbij zorgen zij voor een vast bedrag per maand voor het onderhoud van je waterkoeler en leveren zij ook een vast aantal waterflessen. De lege flessen nemen zij uiteraard weer mee, zodat deze weer hergebruikt kunnen worden. Zo heb je zelf dus helemaal geen omkijken meer naar het geheel en weet je zeker dat het altijd goed werkt en dat je altijd genoeg volle waterflessen op voorraad hebt voor je waterkoeler.