Grote perscontainer

Grote perscontainer

Heb jij al een grote perscontainer bij jouw bedrijf? Voor veel bedrijven is dit echt een uitkomst. Je hebt immers altijd te maken met bedrijfsafval, wat voor soort onderneming jij ook hebt. Natuurlijk is het wel zo dat de hoeveelheid afval in bepaalde branches groter is dan in andere, maar je zult er altijd een goede oplossing voor moeten vinden. Je moet het immers ergens in kunnen gooien en het goed kunnen laten afvoeren. Een grote perscontainer is een ideale oplossing voor bedrijven die te maken hebben met een grote hoeveelheid vuilnis. Waar een kleine zaak soms nog toe kan met een standaard afvalcontainer die door de gemeente wordt geleverd, is dat voor de meeste geen oplossing, omdat deze voor hen gewoon echt te klein is. Zij zullen echt een speciale bedrijfscontainer aan moeten vragen, die is een stuk groter en biedt daardoor waarschijnlijk wel voldoende ruimte voor alles wat jij in een bepaalde periode weg wilt gooien. En is dat nog niet het geval, dan kun je gebruik maken van een grote perscontainer, deze zal zelfs met grote afvalstromen voldoende ruimte bieden.

Voordeel van grote perscontainer

Wat is nu het voordeel van het gebruik van een grote perscontainer? Waarschijnlijk zegt de naam al genoeg: op het moment dat jij er vuilnis in gooit, zorgt de container er meteen voor dat het plat gedrukt wordt. Op die manier neemt het veel minder ruimte in en kun je dus veel vaker iets er in gooien voordat hij eindelijk vol is. Bij de standaard bedrijfscontainers zit dit perssysteem er niet in, waardoor je dan wel meer ruimte hebt dan in een gewone afvalcontainer, maar je nog snel te maken hebt met het feit dat hij vol zit. Vaak is het probleem dat er heel veel lucht zit in de vuilniszakken of tussen de zakken en dat probleem lost de grote perscontainer dus op. Niet alleen is dus gewoon van een groter formaat, maar ook perst hij het afval plat, waardoor je dus minder ruimteverlies hebt. Zo maak je eenvoudig een einde aan het afvalprobleem en heb je nooit meer te maken met het feit dat jij je volle vuilniszakken niet meer kwijt kunt en deze naast de container moet plaatsen. Dat zorgt voor stankoverlast en het trekt ongedierte aan, dus dit is iets waar jij graag een oplossing voor vindt. Met een grote perscontainer heb je de oplossing gevonden waar jij naar zocht.

Bestel bij Afvalperscontainer.nl

Ben jij voor jouw bedrijf geïnteresseerd in een grote perscontainer? Dan moet je eens contact opnemen met Afvalperscontainer.nl, zij bieden deze containers namelijk aan en zorgen ook voor het legen ervan. Zij leveren verschillende voordelen met hun afvalcontainers voor jouw bedrijf:

  • zij bieden verschillende formaten aan
  • automatische melding dat hij vol zit
  • minder transport nodig, dus lagere kosten en beter voor milieu
  • eenvoudige bediening

Voor jouw onderneming levert het gebruik van een kleinere of een grote perscontainer dus verschillende voordelen op. In de eerste plaats dus dat je altijd al je vuilniszakken er in kwijt kunt en ze dus nooit los op de grond neer hoeft te zetten. Je hebt dus nooit meer overlast door ongedierte of door stank, zelfs niet als het in de container zit, aangezien deze goed afgesloten zit. Doordat het systeem zelf aan de centrale meldt wanneer deze vol zit, komt de vrachtauto hiervoor ook nooit voor niets. Bovendien neemt het vuilnis minder ruimte in door de persing, waardoor er dus veel minder transport nodig is, wat goed is voor jouw portemonnee en voor het milieu. Het is dus echt om verschillende redenen echt een aanrader om van een grote perscontainer gebruik te maken.

Lees meer…