Vast telefoonnummer op mobiel

Vast telefoonnummer op mobiel

Vast-mobiel integratie van Voicedata - Vast & mobiel in 1

Dankzij Voicedata is het mogelijk het vast telefoonnummer op mobiel te koppelen. Zo is het niet meer nodig uw vaste telefoonnummer door te schakelen. Dit gaat u schelen in uw telefoonkosten. Voicedata is specialist op het gebied van zowel vaste als mobiele telefonie als het gaat om hosted VoIP. Hiermee wordt het hosten van een telefooncentrale bedoeld voor bedrijven. Voor weinig geld laat u een telefooncentrale voor uw bedrijf beheren, waarbij u ook gebruik kan maken van de diensten als vast telefoonnummer op mobiel. De diensten sluiten ook erg aan op het nieuwe werken van deze tijd. Naast het feit dat u weinig kosten nodig heeft, zijn de telefoonverbindingen efficiënter en kostenbesparender ingeregeld. De centrale is niet locatie gebonden en daarmee ook niet aan vaste werkplekken. Wanneer u of uw medewerkers naar een afspraak buiten het kantoor zijn, dan zijn extra handelingen niet meer nodig om telefonisch bereikbaar te zien. Dankzij VoIP van Voicedata is het vast telefoonnummer op mobiel ook bereikbaar.

Vast telefoonnummer op mobiel, altijd dekking

Voicedata staat onder meer bekend om de VoIP telefooncentrale, maar zij kunnen er ook voor zorgen dat het vast telefoonnummer op mobiel ook te bellen is. Met deze technologie komt er geen telefooncentrale aan te pas. Het is een ideale service nu iedereen tegenwoordig een mobiele telefoon bij zich heeft. Natuurlijk geven we mensen twee telefoonnummers, een vaste en het mobiele nummer. Maar het kan erg onhandig zijn te wisselen tussen beide nummers. Tenslotte is het niet altijd bekend hoe iemand bereikbaar is. Daarom is het perfect als beide nummers met elkaar verbonden zijn. Dit geeft de volgende voordelen:

  • Optimale bereikbaarheid
  • Maximale besparing
  • Ultieme flexibiliteit
  • Locatie onafhankelijk

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt dankzij de vast mobiel integratie. De mobiele telefoons worden daarmee verbonden met het complete netwerk en de telefooncentrale die tevens via Voicedata loopt. Er is zo geen verschil meer tussen de telefoongesprekken via de vaste telefoon en de gesprekken die verlopen via de mobiele telefoons. Doordat iedereen tegenwoordig op meerdere plekken in het land of in een pand werkt, is het handig dat zij op iedere plek bereikbaar zijn. Hier heeft Voicedata goed over nagedacht en daarmee de vast mobiel integratie opgezet. Dit verloopt allemaal via een GSM/UMTS netwerk van KPN. Daardoor gaan de gesprekken via de mobiele telefoon niet via data als 3G of 4G en heeft u een optimale dekking. Ook als u op een plek bent waar de verbinding niet goed is, dan nog bent u goed voor de buitenwereld bereikbaar. Naast de eerder genoemde voordelen kunt u op de volgende punten rekenen wanneer uw vast telefoonnummer op mobiel doorgeschakeld wordt door Voicedata:

  • Meerdere mobiele en vaste nummers op uw SIM-kaart
  • Slimme routeringsmogelijkheden
  • Maximale betrouwbaarheid (GSM/UMTS)
  • Onderling gratis bellen
  • Maximale grip op het belgedrag

Het nieuwe bellen

Natuurlijk is het ook mogelijk alleen gebruik te maken van een mobiele telefoon. Om veel redenen is een vaste telefoon nog altijd voordelig. Uw mobiele telefoon kunt u daardoor ook voor andere doeleinden gebruiken als u gewoon achter uw werkplek bent. Met de juiste verbinding tussen het vast telefoonnummer op mobiel, wordt er geen hinder meer ondervonden in de bereikbaarheid. Welk nummer ook gebeld wordt, het telefoontje komt bij u terecht. Mocht u meer informatie willen hebben over de mogelijkheden voor vast telefoonnummer op mobiel, dan is dit te lezen op de website voicedata.nl. Voor meer vragen over de telefonie, Voicedata of vast mobiel integratie kunt u op meerdere manieren contact opnemen met Voicedata. Over een ding hoeft u niet te twijfelen. Ondanks het flexwerken van nu blijft iedereen via vast telefoonnummer op mobiel bereikbaar dankzij de kennis en kunde van Voicedata. Lees meer…