U kunt voordelig een accu kopen in Amersfoort

U kunt voordelig een accu kopen in Amersfoort

Denkt u er over na om een accu te kopen in Amersfoort? Dan denkt u misschien wel aan accuservice Fulmen, een onderdeel van Joop Bakkenes & Zn. Doordeweeks bent u van harte welkom om hier een accu te kopen in Amersfoort van 08:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:30 uur. U wilt een accu kopen in Amersfoort omdat u daar ook woont en last hebt van een oude accu in uw auto. Misschien valt het regelmatig uit en moet u het met behulp van startkabels weer aan de praat krijgen. U tapt regelmatig energie af van andere accu’s van vrienden of de buren zodat u er nog een paar dagen langer mee kunt rijden. Maar het is onverstandig om te lang met een lege en oude accu rond te rijden. U zult regelmatig tot ergernis van uw baas te laat op het werk komen. Dit kan niet zo langer doorgaan. Natuurlijk kunt u wachten totdat de verplichte tweejaarlijkse apk-keuring weer voor de deur staat. Maar als dat nog maanden duurt dan is het toch zeker vele malen verstandiger om een accu te kopen in Amersfoort bij de expert. Met meer dan 65 jaar ervaring in de verkoop van de accu voor zowel personen- als vrachtwagens mag u er wel op rekenen dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Sinds 1950 kunt u een accu kopen in Amersfoort bij Fulmen

We vertellen u niets nieuws als we stellen dat de accu’s sinds 1950 nogal veranderd zijn. De technologie heeft niet stilgezeten en dat heeft ervoor gezorgd dat accu’s veel zuiniger zijn dan vroeger. Ze gaan simpelweg langer mee terwijl ze tegelijkertijd veel meer kracht leveren. En dat moet ook want er is vraag naar een sterkere energiebron. Als we alleen al naar de afgelopen jaren kijken dan zien we een stijging van 300 procent in stroomverbruik. Dat komt wellicht mede door de opkomst van de elektrische auto dat er hopelijk in de toekomst voor zorgt dat wagens die rijden op fossiele brandstoffen tot de verleden tijd behoren. Maar ook dan moet u zo nu en dan een accu kopen in Amersfoort of elders in het land. Want dit artikel blijft een belangrijk onderdeel van de wagen. Onze website is geen webwinkel maar u vindt er wel allerlei handige informatie over de verschillende merken en producten en uiteraard ook over het accu kopen in Amersfoort. Een greep uit de selectie:

  • U kunt een accu kopen in Amersfoort per type auto, vrachtwagen of motor,
  • We verkopen ook de Exide Maxxima,
  • Uiteraard kunt u een accu kopen in Amersfoort voor hybride en geheel elektrische auto’s,
  • En ten slotte willen we de bijzondere gelaccu’s ook zeker niet onbenoemd laten. Kom gerust eens bij ons langs om hier van alles over te leren. Er gaat ongetwijfeld een nieuwe wereld voor u open!

Zuinig rijden heeft de toekomst

Hebt u geen idee wat er aan uw auto mankeert? Kom dan snel bij onze garage langs. Onze monteurs weten er wel raad mee. Ze repareren vaardig zodat u spoedig uw weg kunt vervolgen. En wellicht valt de schade erg mee en moet u enkel een accu kopen in Amersfoort. Die accu kunt u ook zelf plaatsen, daar is geen hogere natuurkunde voor nodig. Hebt u nog verdere vragen aan ons of wilt u het liefste direct even een afspraak maken? Klim dan in de pen en schrijf ons aan in de vorm van een e-mail of bel even met de klantenservice. Dan zien we u spoedig hier in Amersfoort.