Spandoek

Spandoek

Spandoek maken | Spandoeken vanaf €3,75

Niet veel mensen zullen zich bewust zijn van het feit dat het voor een ieder mogelijk is om een mooi spandoek te laten maken. Dit is dus absoluut wel het geval en het is jammer dat hier nog niet meer gebruik van wordt gemaakt. Je kunt met een dergelijk object bijvoorbeeld iemands verjaardag opleuken, in combinatie met bijvoorbeeld een opblaasbare pop. Het is dan echt voor een ieder duidelijk welk heugelijk feit er te vieren valt. Ook als een stel een bepaald aantal jaren samen is of getrouwd is, is het leuk om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Een spandoek is uiteraard ook altijd een leuk idee als iemand een tijd niet thuis is geweest, bijvoorbeeld vanwege een lange reis die hij of zij gemaakt heeft of vanwege het feit dat iemand een hele tijd in het ziekenhuis heeft gelegen. Een leuke welkomsttekst op het doek zal dan zeker de thuiskomt nog leuker maken. En ook als iemand een jubileum heeft te vieren op het werk of als een bepaald bedrijf zoveel jaar bestaat, is het ophangen van een spandoek met een passende tekst een echte aanrader.

Spandoek voor extra aandacht

Niet alleen bij de hierboven genoemde zaken komt een mooi spandoek goed van pas, bedrijven kunnen dit ook op heel veel andere momenten uitstekend inzetten. Sta jij bijvoorbeeld regelmatig met je producten op de markt, dan is het goed voor je klandizie als mensen duidelijk kunnen zien waar jij staat. Het vergroot je herkenbaarheid als je dan een dergelijk doek aan de voorkant van je marktkraam spant of achterin de kraam hangt. Heb jij een winkel en wil je mensen attenderen op het feit dat je vanaf nu ook op zondag geopend bent? Ook dan is het ophangen van een groot spandoek aan de buitenkant van de zaak echt een aanrader, dan kan echt niemand de boodschap meer missen. En zo zijn er natuurlijk nog wel meer zaken die jij als bedrijf graag bij de mensen onder de aandacht brengt. En ook verenigingen of organisatoren van evenementen kunnen met een dergelijk object goed uit de voeten. Het is natuurlijk belangrijk om goed reclame te maken voor een evenement dat je organiseert en dat kun je op verschillende manieren aanpakken. Een van de dingen die je kunt doen, is doeken ophangen langs de toegangswegen, dan breng je het echt goed bij mensen onder de aandacht. Het spandoek is dus een heel geschikt object om bepaalde zaken meer bekendheid te geven!

Eigen ontwerp

Natuurlijk wil je wel, als je een spandoek laat maken, dat deze helemaal voldoet aan jouw ideeën en wensen. Gelukkig is dit tegenwoordig via de computer heel gemakkelijk te regelen bij de Spandoekgigant. Jij kunt hier alle zaken helemaal zelf bepalen, zoals:

  • de afmetingen van het doek
  • het materiaal waarvan deze gemaakt moet worden
  • de afwerking die jij het mooist vindt, met ringen of schoonsnijden
  • de tekst die er op moet komen te staan en het lettertype en de lettergrootte hiervan
  • de afbeeldingen
  • de gebruikte kleuren

Je kunt dit echt helemaal naar wens samenstellen en zo dus helemaal zelf het ontwerp van het spandoek bepalen. Op die manier weet je zeker dat het wordt zoals jij het wilt! Je kunt bovendien ervoor kiezen om één exemplaar te laten maken, maar ook om er meteen meerdere te laten vervaardigen. Handig als je ze op wilt hangen bij verschillende toegangswegen. En zelfs op de levertijd heb jij invloed, je kunt kiezen voor normaal, snel, spoed of last minute. Bij de laatste geschiedt levering binnen één dag! Met alle deze mogelijkheden is het duidelijk dat je voor een spandoek het best naar de Spandoekgigant kunt gaan! Lees meer…