Schapenvacht pantoffels

Schapenvacht pantoffels

Schapenvacht pantoffels - Shepherd-pantoffels.nl, Het Portaal Landelijk Leven

Heb jij ook zo vaak last van koude voeten? Dan moet je absoluut schapenvacht pantoffels kopen! Sommige mensen zijn gezegend met een uitstekende doorbloeding, waardoor ze altijd tot in hun tenen heerlijk warm zijn. Andere mensen hebben helaas minder geluk, zij hebben regelmatig te maken met koude lichaamsdelen. Koude vingers en koude voeten is iets wat zij met regelmaat hebben. Vaak hebben zij al vele dingen geprobeerd om deze lichaamsdelen toch lekker op temperatuur te houden, maar is het ze tot nu toe niet gelukt om iets te vinden wat echt werkt. Maar dan hebben ze nog geen schapenvacht pantoffels geprobeerd! Binnenshuis kiezen de meeste mensen er voor om lekker de schoenen uit te doen en dan comfortabele sloffen aan te trekken. Als ze net nieuw zijn, dan bieden ze inderdaad vaak heerlijke warmte, maar in veel gevallen duurt dat maar even. Na een paar weken bieden ze vaak geen soelaas meer en zit je weer met hetzelfde probleem. Of ze zijn juist zo ontzettend dik en gemaakt van de verkeerde materialen, waardoor je er enorme zweetvoeten in krijgt. Dat zweet koelt op een gegeven moment weer af, wat weer tot kou leidt. Met schapenvacht pantoffels heb je van deze punten allemaal geen last!

Voordelen van schapenvacht pantoffels

Het grote voordeel van het dragen van schapenvacht pantoffels is dat deze echt een hoge kwaliteit bieden, tenminste, als je kiest voor een goed merk als Shepherd. Bij hen wordt iedere pantoffel gemaakt van echte schapenvacht. Dit biedt verscheidene voordelen, zoals:

  • altijd heerlijk warme voeten
  • zacht comfort
  • geen stank door ademende eigenschappen

In veel sloffen is het probleem dat als je er met een koude voet ingaat, deze eigenlijk lange tijd nog koud blijft. Bij deze schapenvacht pantoffels is dit geen enkel punt, de wol zorgt er voor dat je voeten heerlijk opwarmen en vervolgens ook warm blijven. Echt heel erg heet zullen ze er niet in worden, dat is immers niet aangenaam. Wol heeft daarnaast als belangrijke eigenschap dat het goed ademend is en nare luchtjes goed afvoert. Mocht je dus wel last van zweetvoeten krijgen, dan hoef je niet bang te zijn dat je sloffen enorm gaan stikken, dat wordt door de eigenschappen van schapenwol gewoon voorkomen. Ook is wol natuurlijk heerlijk zacht, waardoor deze producten echt heerlijk comfortabel zijn om te dragen. Bovendien rust Shepherd veel van hun schapenvacht pantoffels uit met een EVA-zool. Deze zijn sterk, maar tegelijkertijd voelen ze ook heel licht aan. Hierdoor hebben ze een zeer lange levensduur en bieden ze voldoende steun tijdens het heen en weer lopen door je huis.

Keuze uit vele modellen

Voor wie maken zij nu schapenvacht pantoffels? Zij hebben in hun collectie modellen opgenomen voor zowel dames, heren als kinderen en baby’s. In het assortiment vind je een ruime keus in stijl, model en kleur, zodat er voor ieder wel een geschikt paar bij hen te koop is. Je kunt kiezen voor een chique uitstraling, maar ook voor een wat meer casual stijl. Sommige van hun schapenvacht pantoffels zijn laag, andere komen juist tot op of net over de enkels. Het is maar net waar jij zelf de voorkeur aan geeft, wat jij zelf het liefst draagt. Wat kleur betreft kiezen zij meestal voor natuurlijke kleurtinten, zoals grijs, zwart, wit en bruin. En soms is de pantoffel aan de bovenkant afgewerkt met een soort bontkraagje. Er zijn dus echt vele mogelijkheden op dit gebied, wat hun producten echt voor iedereen geschikt maakt. Wil jij ook niet langer last hebben van koude voeten? Koop dan een paar schapenvacht pantoffels van Shepherd! Lees meer…