Goedkope hosting van WordPress vindt u hier

Goedkope hosting van WordPress vindt u hier

Een van de meest gebruikte websitesoftware is WordPress. Het is een eenvoudig te bedienen programma om toch uw eigen site op een zeer originele en creatieve manier mee op te bouwen. Maar het bouwen van een site kunt u ook uit handen geven aan een professioneel bedrijf. Dat is geheel aan u. Wat volgt is de hosting en ook het vastleggen de domeinnaam, de eigenlijke naam van de site gevolgd door de extensie. Voor goedkope hosting van WordPress sites kunt u bij ons terecht. Zo bieden we drie goedkope pakketten aan, elk met hun eigen voordelen zodat u het pakket kunt kiezen dat optimaal aansluit op uw behoeften. U wilt immers maandelijks niet al te veel geld kwijtraken aan het onderhoud van de site laat staan aan het hosten ervan. Omdat u dus goedkope hosting van WordPress zoekt kijkt u hopelijk even op onze site naar deze verschillende mogelijkheden. Want op goedkopewebhoster.nl vindt u pas echt enorm goedkope hosting voor WordPress sites. Hebt u trouwens al uw domeinnaam vastgelegd? Zo niet, dan kunt u direct zoeken naar beschikbare domeinnamen. Als uw naam al in gebruik is dan kan het zo zijn dat die site niet langer in de lucht is. Dan zou u de naam kunnen overkopen. Maar u kunt ook een andere combinatie proberen, bijvoorbeeld met tekens of in combinatie met de extensie. Over de extensie zult u ook moeten nadenken. Een Nederlandse extensie kan afdoende zijn maar als u ook internationaal bekendheid wilt verwerven dan is een .com –extensie ook zeker geen overbodige luxe.

Elk bedrijf wil goedkope hosting van WordPress websites

Zoals we daarnet uitlegden kunt u qua goedkope hosting van WordPress sites uit drie verschillende pakketten kiezen. In het kort komt het op het volgende neer:

  • Gewoon onbeperkt, een abonnement met alles er op en er aan voor slechts 5 euro per maand.
  • Of ga voor het meest gekozen pakket: Hollandse degelijkheid. U betaalt dan slechts 1 euro per maand in het eerste jaar en vervolgens 2 euro per maand.
  • Neemt u genoegen met het minimale? Dan is de “gewoon bereikbaar” optie de beste optie. U betaalt enkel €1,25 en dan beschikt u over onbeperkt dataverkeer, een onbeperkt aantal e-mailadressen, een SSL beveiligingscertificaat, dagelijkse mail back-up, onbeperkte forwarders en de mogelijkheid om een vakantiemelding in te stellen.

Zo is er aldus voor ieder wat wils te vinden als u goedkope hosting van WordPress zoekt. Uiteraard vindt goedkope hosting van WordPress plaats op een SSD Schijf, kortom: op een virtuele schijf. Dat betekent dat de website ook direct optimaal beschermd is tegen inbraak en hackpogingen. Daarnaast zorgen we voor een optimale bescherming dankzij de SpamExperts. Bent u benieuwd wat anderen over deze goedkope hosting van WordPress te zeggen hebben? Neem dan een kijkje tussen de diverse ervaringen. Hopelijk wilt u nadien ook een review achterlaten op onze website. Daar zult u ons zeer mee van dienst zijn.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem even contact op

Natuurlijk staat onze klantenservice voor u klaar als u vragen hebt onze goedkope hosting van WordPress websites. Meer dan 6.000 bedrijven en particulieren zijn u alleen al vandaag voorgegaan dus u mag er wel vanuit gaan dat u met een uitstekende service te maken krijgt. Stuur alvast uw vragen in mailvorm naar ons op of bel tijdens kantooruren met één van onze medewerkers. De facturen kunt u geheel digitaal en automatisch aan ons betalen en wel door gebruik te maken van iDEAL. Liever iedere maand een aparte bankoverschrijding maken? Daar doen we uiteraard beslist niet moeilijk over.