Onze Led inbouwspots zijn eenvoudig te installeren

Onze Led inbouwspots zijn eenvoudig te installeren

Zoekt u naar Led inbouwspots voor in de keuken, de badkamer of een hobbykamer? Wilt u graag Led inbouwspots inbouwen boven uw bar in de woonkamer? Of wilt u ergens anders in of rondom uw huis Led inbouwspots ophangen? Wat de reden dan ook mag zijn, veel mensen kiezen tegenwoordig voor Led verlichting. Het is vele malen duurzamer dan halogeenspotjes ook al kan dezelfde lichtsterkte en kleur verkregen worden. Het is wel verstandig om u even in te lezen in de diverse kleuren en sterktes die er op de markt zijn. Uiteraard mag u op ons rekenen als u daar wel wat persoonlijk advies bij kunt gebruiken. De meeste verkochte variant is in ieder geval de 4 Watt is 35 Watt sterkte. Ook de 5 Watt is 50 Watt versie begint aan een opmars. U kunt ze in principe in uw hele huis gebruiken. Ter vervanging van uw normale verlichting zal het u erg veel energiekosten bespaard blijven. Maar dat is niet de enige reden. Want omdat u deze Led inbouwspots netjes wegwerkt in de muur en plafond bespaart u erg veel ruimte in huis. Zeg daarom maar gedag tegen uw wandlampen, stalampen en plafondlampen want die zijn vanaf nu overbodig. Kijk eens op de website van de grootste aanbieder van Led inbouwspots en andere Led verlichting en accessoires: pretmetled.nl. Het zal u vast en zeker aan niets ontbreken.

Kiest u Led inbouwspots met warm licht of fel licht?

Hoe moet u berekenen hoeveel Led inbouwspots u nodig hebt? Dat hangt natuurlijk af van de lichtsterkte waar u naar verlangt in een specifieke ruimte. Voor sfeerlicht gelden immers andere voorwaarden dan voor een plek die fel verlicht moet worden, zoals de keuken en de badkamer. Afijn, doorgaans is het verstandig om 1 spot per 4 vierkante meter aan te houden. De lampjes zijn bij ons in ieder geval verkrijgbaar in de volgende kleuren: Warm Wit, Koel Wit, Dimtone en Sceneswitch. U kunt er trouwens ook voor kiezen om naast de Led inbouwspots een dimmer te kopen. Dan kunt u altijd de juiste hoeveelheid licht regelen in uw kamer. Een aantal argumenten om voor ons te kiezen bovenop het feit dat we een uitzonderlijk grote collectie aan Led inbouwspots kunnen aanbieden:

  • We verzenden al uw bestellingen geheel kosteloos en dat doen we doorgaans binnen een werkdag. Dus als u op werkdagen bestelt dan kunt u morgen al aan de slag met het inbouwen van deze producten.
  • U krijgt te allen tijde 14 dagen retourrecht op alle gekochte producten.
  • Vrijwel ieder product is steevast uit voorraad leverbaar.
  • En uiteraard kunt u na het uitzoeken van de artikelen de bestelling direct plaatsen en digitaal betalen. Betaal bijvoorbeeld met behulp van iDEAL, PayPal of uw creditcard.

Kijk ook tussen de rest van ons assortiment aan Led verlichting

Want naast deze Led inbouwspots bieden we diverse andere Led producten aan. Denk aan de accessoires zoals schakelaars, dimmers en losse lampjes. Maar denk ook aan badkamer spots, grotere Led lampen en zelfs aan bouwlampen die op ieder schemerig bouwterrein vast en zeker van harte welkom zijn. Bij vragen kunt u telefonisch, per mail en zelfs via de ingebouwde chat bij ons terecht. We hopen dat u nadien een beoordeling wilt geven door een cijfer te geven en misschien ook wel een korte review. We bieden u een handig aansluitschema aan die er even bij kunt pakken als u problemen hebt met de montage. Wilt u graag zakelijk afnemer worden? Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen want we bieden diverse aantrekkelijke voordeelprogramma’s aan.