Hongaarse puntvloer aanschaffen

Hongaarse puntvloer aanschaffen

Stelt u zich eens voor: u gaat binnenkort verhuizen. In het oude huis ligt tapijt, van meerdere jaren oud. Dat heeft u meegenomen uit uw studentenkamer, dus over de kwaliteit zijn de meningen verdeeld. Nu kunt u dat tapijt meenemen naar de nieuwe woning, maar is dat echt wat u wilt? Wilt u niet eens wat anders? Wat dacht u bijvoorbeeld van een Hongaarse puntvloer van Wood! Vorselaars? Een prachtige vloer, gemaakt van het allerbeste materiaal en zeer zorgvuldig gelegd. Wat wilt u nog meer? Wat zijn de voordelen van een Hongaarse puntvloer?

  • Een compleet eigen stijl
  • Hoogwaardige kwaliteit met warme uitstraling
  • Modern en klassiek
  • Prachtige uitstraling
  • Oogt erg rustig

Laten we beginnen met de vraag: wat is een Hongaarse puntvloer precies? Dit is een houten vloer, die op een speciale manier wordt gelegd. De naden aan de bovenzijde van het hout sluiten precies op elkaar aan, waardoor een bijzonder patroon ontstaat. Dit patroon is anders dan bij een traditionele houten vloer: het oogt een stuk rustiger. Ben je op zoek naar een compleet eigen stijl? Dan is een Hongaarse puntvloer zeer geschikt! Wat zijn dan de voordelen van deze vloer? Allereerst is een Hongaarse puntvloer van topkwaliteit. Het duurzame, natuurlijke materiaal gaat jaren mee en is zeer degelijk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om spelende kinderen of huisdieren, mits de vloer op een juiste manier is bewerkt. Bij Vorselaars worden de vloerdelen enkel bewerkt met biologisch afbreekbare oliën. Zo weet u zeker dat uw prachtige vloer lang mooi blijft, maar later ook op een milieuvriendelijke manier kan worden gerecycled. Het hout wordt geleverd met het PEFC en/of het FSC certificaat. U bent dus verzekerd van de allerbeste kwaliteit voor de laagste prijs! Surf snel naar vorselaars-houtenvloeren.nl voor de meest actuele aanbiedingen!

Hongaarse puntvloer: de kracht van hout

De kracht van hout is tweeledig. Om te beginnen heeft het een warme, rustige uitstraling, waar veel mensen erg van houden. Een huis met een houten vloer voelt als snel als een thuis. Tegelijkertijd is het materiaal zowel modern als klassiek. Het past in een inrichting anno 2018, maar ook in een authentieke arbeiderswoning. Het maakt dus niet uit waar je de vloerdelen toepast: een Hongaarse puntvloer past eigenlijk overal! De prachtige uitstraling van de vloer houdt gasten geboeid en eventuele kopers geïnteresseerd. Het huis oogt bovendien één klap een stuk rustiger. De drukke buitenwereld blijft buiten: binnen heeft u tijd voor uzelf. Vorselaars produceert al sinds de jaren 70 originele houten vloeren. Als klant heeft u een ongekende mate van invloed op het uiterlijk van de vloer. Ga snel naar de site en vraag een vrijblijvende offerte aan. U weet dan direct of u hier de vloer kunt aanschaffen waar u naar op zoek bent. De klantenservice staat u graag te woord en beantwoord al uw vragen. Schroom dus niet contact op te nemen: zo weet u direct wat u mag verwachten. U leest meer over de geschiedenis van het bedrijf onder het kopje ‘Over Wood!’ Voor een Hongaarse puntvloer bent u hier aan het juiste adres!

Duurzaamheid van het materiaal

Wood! Vorselaars bestaat veel aandacht aan de duurzaamheid van haar materiaal. Op de site leest u meer over de stappen die het bedrijf zet om dit natuurproduct zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. U krijgt enkel hout dat verantwoord is geproduceerd, in bossen die duurzaam beheerd worden. In de ]vloerdelen worden bovendien geen oplosmiddelen gebruikt. Kortom: bent u op zoek naar een duurzame Hongaarse puntvloer? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij Vorselaars weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld!