E liquid

E liquid

Wil jij stoppen met sigaretten roken? Kies dan voor het gebruik van een elektrische sigaret en een e liquid en ga lekker dampen! Het grote verschil zit hem in het feit dat er bij de laatste geen tabak gebruikt wordt, maar een vloeistof en dat maakt de hele bezigheid een stuk minder schadelijk voor de gezondheid. Dat tabak schadelijk is, dat weten we natuurlijk allemaal al lang. De rook tast onze longen aan, het zorgt voor hart- en vaatziekten en voor nog veel meer ellende. En dat niet alleen voor jouzelf als roker, maar ook mensen die in jouw sigarettenrook zitten en zo meeroken kunnen gezondheidsschade oplopen. Dit is niet het geval als je e liquid rookt, of beter gezegd: dampt. Hier zitten eigenlijk helemaal geen schadelijke stoffen in en je ademt geen rook in. Dat dit een stuk beter is voor je longen en de rest van je lichaam, dat zal natuurlijk voor zich spreken! Bovendien heb je ook geen last meer van naar geurende sigarettenrook, wat bovendien ook nog eens voor verkleuringen in huis kan zorgen. Alle reden dus om e liquid en een e-sigaret te gaan gebruiken!

E liquid biedt veel varianten

Een groot voordeel van het gebruik van e liquid is dat je deze in verschillende varianten kunt krijgen. Een groot verschil ten opzichte van tabaksproducten is dat jij zelf kunt bepalen hoeveel nicotine de producten bevatten. Deze verslavende stof is voor velen de reden dat zij niet kunnen stoppen en dat is begrijpelijk, verslavingen zijn lastig te tackelen. Door echter te kiezen voor het gebruik van e liquid, kun jij langzamerhand jouw afhankelijkheid van deze stof verminderen, als jij dat graag wilt. Het is namelijk zo dat je kunt kiezen voor vloeistoffen die een gehalte hiervan hebben, maar ook nicotinevrije varianten zijn verkrijgbaar en alle gradaties daar tussenin. Bepaal dus zelf wat het best bij jou past, kies jij het liefst meteen voor nicotinevrij? Of denk jij dat jouw overstap meer kans van slagen heeft als je eerst nog wel deze stof tot je kunt nemen? Je kunt het dan nog altijd af gaan bouwen, door gewoon steeds te kiezen voor een lagere dosis. Dat is het voordeel van het gebruik van e liquid!

Veel smaakvarianten

Niet alleen wat betreft nicotinegehalte valt er veel te kiezen bij de e liquid, maar ook wat betreft smaak. Waar je bij tabak eigenlijk enkel kunt kiezen uit een paar merken, kun je bij dampen kiezen uit heel veel verschillende smaken. Dan kun je denken aan:

  • frisse varianten, als menthol en pepermunt
  • fruitsmaken, zoals watermeloen, perzik en framboos
  • tabak, bijvoorbeeld tribeca of cuba mix
  • specials, als drop, roomboterkoekjes of karamel
  • dranksmaken, als amaretto, cappuccino en whiskey

Er valt dus echt genoeg te kiezen! Wat voor smaak e liquid je echter ook kiest, zorg ervoor dat je altijd kiest voor een merk dat een goede kwaliteit levert, anders zul je zeker geen goede smaakervaring hebben. Om er zeker van te zijn dat je een kwalitatief goed merk kiest, doe je er goed aan om jouw producten voor het dampen te kopen bij E-liquidwinkel. Zij verkopen alleen Europese merken die om hun kwaliteit bekend staan en dit bovendien ook nog eens tegen de scherpste prijzen! Zo bereik je nog een pluspunt van dampen, namelijk een flinke financiƫle besparing. Twijfel dus niet langer, maar breng een bezoek aan deze webshop en kies jouw e liquid uit! Het is beter voor je gezondheid en je portemonnee en je kunt bovendien ook nog eens uit heel veel verschillende smaken kiezen. Reden te over om vandaag nog over te stappen!