Dankzij dit cv voorbeeld kunt u snel solliciteren

Dankzij dit cv voorbeeld kunt u snel solliciteren

Gratis professioneel cv voorbeeld downloaden | Lifebrander

Solliciteren is niet het leukste klusje op aarde. Daar kunnen we eigenlijk vrij kort over zijn. Gelukkig trekt de banenmarkt weer wat aan in Nederland en dat bekent dat de kans iets groter is dat u snel een nieuwe baan vindt. Maar voordat het zover is moet u zich wel profileren. Bij de meeste vacatures hebt u in principe twee brieven nodig: de sollicitatiebrief en uw cv. Als voorbeeld van een goede brief kunt u eens op lifebrander.nl kijken. Daarnaast vindt u een standaard cv voorbeeld wat u geheel gratis kunt overnemen. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat u zich onderscheidt. U wilt het bedrijf immers overhalen om u aan te nemen. Maar wat maakt u speciaal en wat zijn uw goede kenmerken? Wat denkt u bij te dragen aan het bedrijf of de afdeling waarbinnen u solliciteert? Dit zijn allemaal vragen waar u goed over na moet denken voordat u een sollicitatiebrief gaat schrijven. Want als u opvalt, en dat kan al door het correct gebruik van een bepaald lettertype of zelfs de aanhef, dan is de kans groot dat uw brief goed wordt doorgelezen met hopelijk een positief resultaat: een uitnodiging tot een sollicitatiegesprek. In tegenstelling tot deze brief kunt u het cv voorbeeld bij elke verstuurde sollicitatie hetzelfde laten. Want op het cv voorbeeld staan immers de persoonlijke details die door de jaren heen nauwelijks veranderen:

  • Wat zijn uw genoten opleidingen en welke talen spreekt u?
  • Hebt u bestuurlijke ervaringen?
  • Wat is uw werkgeschiedenis?
  • En wat zijn uw verdere activiteiten zoals uw hobby’s?

Zorg er natuurlijk wel voor dat u na elk baantje of afgeronde opleiding uw curriculum vitae bijwerkt. Als u nog een mooie en nette lay-out zoekt van een cv voorbeeld dan hopen we dat u even op de site van Lifebrander kijkt.

U kunt geïnspireerd raken door dit cv voorbeeld

Het verschilt natuurlijk per selectie hoe de procedure werkt. Zijn er vele verplichtingen waaraan u moet voldoen zoals werkervaring of bepaalde gevolgde opleidingen? En zijn er veel aanmeldingen? Dan kunt u er wel vanuit gaan dat het bestuur eerst naar uw cv gaat kijken. Valt u binnen de boot? Dan komt u op de juiste stapel terecht en hebt uw kansen alweer vergroot. Daarom is het belangrijk om het cv voorbeeld er bij te pakken voordat u de sollicitatie indient. Maar het kan ook zo zijn dat de regels wat soepeler zijn. Er zijn minder sollicitaties binnengekomen of er is niet een hoge opleiding voor de baan nodig. Dan leest men eerst uw brief door en vervolgens uw cv. Dankzij ons cv voorbeeld kunt u in ieder geval niet de fout maken om bepaalde dingen te vergeten te melden. Juist die gegevens die nu net nodig zijn op deze vacature. Dat zou funest zijn voor het verloop van de sollicitatie. Naast het cv voorbeeld kan het tevens geen kwaad om de checklist erbij te nemen zodat u kunt afstrepen of u alles goed en helder hebt ingevuld.

Hebt u ook hulp nodig met uw sollicitatiebrief? Ook dan helpen we u graag

Wij houden u graag op de hoogte van alle zaken op het gebied van solliciteren. Er zijn trends en tips die mettertijd veranderen. Door de digitalisering is het u in ieder geval al een stuk eenvoudiger gemaakt. Als algemene tips is het van belang om voor iedere sollicitatie een nieuwe brief te schrijven. Terwijl u het cv voorbeeld kunt gebruiken om dit onderdeel bij te werken. Zoekt u professionele en persoonlijke hulp bij deze zaken? Dan staan we graag voor u klaar! Lees meer…