Bent u op zoek naar WordPress hosting? Kijk dan niet verder!

Bent u op zoek naar WordPress hosting? Kijk dan niet verder!

Wij zijn Webruimtehosting.nl en wij bieden iedereen de snelste, goedkoopste en meest betrouwbare wordpress hosting. Ons basispakket dat geschikt is voor de meeste websites kost slechts 0,99 EURO per maand! Zo horen de prijzen in webhosting te zijn! Wij bieden allerlei hosting services waaronder vanzelfsprekend wordpress hosting. Heeft u interesse in een website die draait op wordpress? U bent bij ons aan het goede adres! Naast dat wij superscherpe prijzen hebben nemen wij onze service enorm serieus. Wij streven er naar om service te leveren waar zowel de klant als wijzelf blij van worden. We stoppen pas wanneer u helemaal tevreden bent. Voor hulp bij het opzetten van uw website zijn wij altijd te bereiken en we sparen kosten noch moeite om alles voor u perfekt in orde te krijgen. Het opzetten van wordpress hosting is overigens helemaal niet moeilijk! Met de gemakkelijke installatron van WordPress kan een kind de was doen. Heeft u toch liever dat wij de installatie voor onze rekening nemen? Dat is voor ons geen probleem. Wij regelen de installatie bij uw wordpress hosting voor u zonder extra kosten. Ook dat vinden wij belangrijk. Veel aanbieders van wordpress hosting rekenen veel onnodige kosten. Ook de kosten van de hostingpakketten zijn regelmatig torenhoog en de service niet om over naar huis te schrijven. Er wordt op deze manier misbruik gemaakt van de consument en deze ontwikkeling op het gebied van hosting staat ons erg tegen. Webruimtehosting probeert hierop een uitzondering te zijn met eerlijke prijzen en een nadruk op persoonlijke service. Assistentie waar u het maar nodig heeft zonder extra kosten. Geen toeslagen of kleine lettertjes en geen aansluitkosten. Dat is wel zo fijn!

WordPress hosting op de snelste servers.

Voor onze webhosting gebruiken wij servers die in het datacentrum van Severius staan in Dronten. Dit is een high-tech serverpark dat volledig draait op groene stroom. Het datacentrum is CO-2 neutraal en een van de toppers als het gaat om milleubewustheid. Kortom, de keuze voor dit datacentrum was voor ons erg makkelijk. Wij vinden het kimaat en de natuur belangrijk handelen daarom op een zo groen mogelijke manier. Onze servers draaien op de laatste generatie SSD’s. Hierdoor is uw webpagina binnen een fractie van een seconde geladen. Door deze supersnelle harde schijven heeft de gebruiker van uw website de beste ervaring die mogelijk is. Veel van onze klanten maken gaan voor wordpress hosting. WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee u erg gemakkelijk pagina’s toevoegt aan uw website, of eenvoudig kan bewerken. Het is simpel om te gebruiken en we kunnen haast wel zeggen dat het de standaard is. Van alle websites die gebruik maken van een CMS werkt veruit het grootste deel hiervan met WordPress. WordPress hosting bieden wij al aan vanaf 99 cent per maand! WordPress is de uitkomst voor iedereen die gemakkelijk zijn webpagina wil beheren. Klinkt dit interessant voor u? Kijk op webruimtehosting.nl voor onze wordpress hosting pakketten.

Webruimtehosting is er voor al uw hosting benodigdheden.

Twijfelt u niet een neem snel een kijkje op onze website. Wij bieden wordpress hosting aan die goedkoop en betrouwbaar is. U heeft bij ons de hoogste kwaliteitsgarantie en we staan altijd klaar om u te helpen met bijvoorbeeld de installatie van een CMS of plugin. Daarnaast komen al onze hostingpakketten volledig met alle benodigdheden meegeleverd. Denk hierbij aan uw mailserver, opties voor subdomeinen, dagelijkse backups van uw website en een gratis SSL certificaat van Let’s Encrypt. Met extreem lage prijzen en een uptime garantie van 99,9% is er geen betere keuze dan Webruimtehosting.nl