Ben je op zoek naar een goede motorrijschool in Delft? Neem dan les bij rijschool Delfin

Ben je op zoek naar een goede motorrijschool in Delft? Neem dan les bij rijschool Delfin

Motorrijden wordt door veel mensen geassocieerd met een gevoel van vrijheid en spanning. Je hebt geen last van files, voelt de wind langs je gezicht en je kunt bovendien naar plekken rijden waar je met de auto niet kunt komen. Om met een motor te mogen rijden heb je echter wel een motorrijbewijs nodig. Bij rijschool Delfin ben je aan het juiste adres voor het halen van dit rijbewijs. De instructeurs van deze motorrijschool in Delft nemen graag de tijd voor je, zodat je goed voorbereid aan je examen begint en na afloop veilig de weg op kunt.

Hoe onderscheidt rijschool Delfin zich van een andere motorrijschool in Delft

De instructeurs van rijschool Delfin zetten jouw en de ontwikkeling van je rijvaardigheden voorop. Tijdens de lessen krijg je dan ook voldoende tijd en begeleiding om stap voor stap te leren omgaan met de motor. Aan de hand van een instructiekaart wordt bijgehouden welke vaardigheden je al onder de knie hebt, en aan welke nieuwe lessen je toe bent. Bovendien krijg je altijd les van dezelfde instructeur. Deze instructeur houdt daardoor een goed overzicht van de ontwikkeling van je rijvaardigheid en verkeersinzicht, en weet zo waar je nog aan moet werken. Alle instructeurs van deze motorrijschool in Delft zijn goed opgeleid en beschikken over ruime ervaring. Zij zorgen ervoor dat de lessen ontspannen verlopen, en dat je na elke nieuwe les met een beetje meer zelfvertrouwen achter het stuur zit. Naast goede begeleiding biedt deze motorrijschool in Delft je flexibele tijden. Je kunt bij rijschool Delfin natuurlijk ‘gewoon’ doordeweeks je lessen inplannen, maar wanneer het beter uitkomt kun je ook op de volgende momenten les volgen:

  • In de avonduren
  • Op zaterdagen
  • Op zondagen

Verder biedt rijschool Delfin je de vrijheid om zelf te beslissen hoe vaak je lest. Of je nou elke doordeweekse dag een les wil nemen of slechts één keer per week tijd hebt – dat is geheel aan jou.

Hoe ziet het lestraject bij rijschool Delfin er uit?

De lessen bij deze motorrijschool in Delft beginnen eenvoudig; je leert hoe je gas geeft en remt, en raakt vertrouwd met het besturen van de motor. Naarmate de lessen vorderen en je meer ervaring opbouwt neemt je instructeur je mee in steeds complexere verkeerssituaties. Zo wordt je niet alleen goed voorbereid op je praktijkexamen, maar wordt je ook goed getraind om na het behalen van je rijbewijs veilig motor te rijden. Tijdens de rijlessen rijd je op een nieuwe Suzuki sv650, en kun je gebruik maken van goed passende kleding en helmen. Het grootste deel van de leerlingen van deze motorrijschool in Delft bestaat natuurlijk uit beginnelingen, maar ook mensen die eerder al les hebben gehad bij een andere rijschool zijn van harte welkom. In zulke gevallen wordt zo veel mogelijk aangehaakt op wat een leerling al weet, en wordt daar vervolgens op verder gebouwd. Mocht je je motorrijbewijs al op zak hebben, maar wil je graag een opfriscursus, dan is dit ook mogelijk bij rijschool Delfin. Ben je er nog niet helemaal uit of deze motorrijschool in Delft bij je past, dan kun je eerst een proefles nemen. Zo’n proefles kost slechts 2,50, en is uiteraard geheel vrijblijvend. Rijschool Delfin heeft daarnaast een interessante korting van 10% op de eerste tien lessen voor studenten. Wil je meer weten over de motorrijlessen bij rijschool Delfin? Ga dan naar https://rijschooldelfin.nl/motor/ of naar https://rijschooldelfin.nl. Op deze website vind je de contactgegevens van deze motorrijschool in Delft, en staan de tarieven van hun rijlessen vermeld. Overigens kun je ook bij rijschool Delfin terecht voor auto- en bromfietsrijlessen.