Zoekt u een deurdemper?

Zoekt u een deurdemper?

Zoekt u een deurdemper? Dan bent u bij keukenonderdeel.nl aan het juiste adres. Het bedrijf biedt alles op het gebied van keukenbouw, keukenrenovatie en interieurbouw. En dit alles voor zowel de professional als de zelfbouwer. Het aanbod bestaat uit diverse Blum artikelen:

  • Servodrive
  • Aventos
  • Legrabox
  • Tandembox
  • Scharnieren
  • Deurdempers 
  • Montageplaten

Deurdemper

Bij het bedrijf kunt u terecht voor een deurdemper. Door de blumotion van Blum sluiten de meubeldeuren zacht en geruisloos, zelfs wanneer deze met een klap worden dichtgegooid. Dit deurdemper systeem past zich aan op de sluitsnelheid en het deurgewicht. Deze inbouw is mogelijk met elke deurdemper van Blum. Daarnaast zijn eer ook opklik deurdempers beschikbaar. Deze deurdemper is echter alleen toepasbaar op Blum scharnieren met een rechthoekig gat in de arm. Er zijn dus drie soorten deurdemper beschikbaar:

  • Opklikdempers
  • Opschroefdempers
  • Inboordempers

Naast het aanbod van de deurdemper is het ook mogelijk om een keuken zelf te maken of om meubels op maat te laten maken. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook meubelbeslag, lades, kastininrichting, plinten en stelpoten, kasten maken, greeplijsten, komgrepen, gereedschap, luchtafvoer, onderhoudsproducten, quooker, spoelbakken, verlichting en wandcontactdozen. Neem gerust contact op als u meer wilt weten over een deurdemper of andere producten. 

Het bedrijf

Het bedrijf heeft een ruim assortiment en ook vele jaren ervaring in de interieurbouw. Het bedrijf is tien jaar geleden gestart met het aanbieden van diverse soorten keukenonderdelen via het internet. Bij het samenstellen van het assortiment is uitgegaan van de eigen ervaring met producten, dit kon gedaan worden door de ruime ervaring die het bedrijf heeft. Het bedrijf is op de hoogte van de kwaliteit, daarnaast is de duurzaamheid ook een belangrijk aspect bij de productkeuzes van het bedrijf. Naast het aanbod op de webwinkel heeft het bedrijf ook een showroom in Haarlem waar u terecht kan voor een complete keuken of meubels op maat. Het bedrijf biedt assistentie op het gebied van een volledige keukenrenovatie maar ook het bouwen van kasten of andere meubels. Bij het maken van meubels op maat kunt u denken aan een maatkeuken, kleding kast, kast, tafels, badkamermeubels etc. Naast het aanschaffen van de producten kunt u ook advies krijgen over het op bouwen van een keuken, het materiaalgebruik, de werking van ladesystemen, de maatvoering, de technische specificaties, de ergonomie van de keuken enzovoort. 

Het bedrijf levert zowel aan bedrijven als particulieren. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook keukenonderdelen van de beste kwaliteit en gerenommeerde merken, dit vanuit de showroom in Haarlem. Daarnaast stelt het bedrijf als doel om een compleet pakketonderdelen te leveren voor de keuken- en interieurbouw. Maar ook om zelf het bouwen of renoveren van een keuken of interieur naar een professioneel niveau te tillen. De website is regelmatig in onderhoud om het assortiment op het juiste niveau te houden. Als u een product niet kunt vinden neem dan gerust contact met het bedrijf op.

Bent u geïnteresseerd en wilt u deze producten graag bekijken, dan kunt u bij het bedrijf terecht om een afspraak te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om vragen te stellen en advies te krijgen. Ook kunt u een kijkje nemen in de werkplaats. Dus neem gerust contact met het bedrijf op voor meer informatie! De werknemers staan voor u klaar.

https://www.keukenonderdeel.nl/