Wilt u een persoonlijk trouwkaart laten ontwerpen?

Wilt u een persoonlijk trouwkaart laten ontwerpen?

Ik heb altijd gezegd dat wanneer ik ga trouwen, ik een bijzondere kaart wil laten maken. Ik stoor mij namelijk vaak aan de kaarten die ik krijg wanneer ik uitgenodigd word voor een bruiloft. Iedereen moet zelf weten wat hij of zij stuurt, maar soms krijg ik bijvoorbeeld kaarten van vrienden met daarop een soort stockfoto. Daar word ik niet warm van en ik heb daarom altijd gezegd dat wanneer ik ooit zou gaan trouwen, ik iemand een trouwkaart wil laten ontwerpen zodat ik een echt bijzondere kaart kon sturen naar mijn vrienden en familie. Toen ik dus vorig jaar door mijn vriend gevraagd werd, ben ik al heel snel gaan kijken wie ik mijn trouwkaart kon laten ontwerpen. Ik wilde graag dat ik een trouwkaart zou laten ontwerpen door iemand die veel verstand van zaken had. Ik ben daarom online gaan zoeken naar geschikte partijen en ik heb gezien dat ik het beste een keer contact kon opnemen met de mensen van Joinanotherview.nl. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden wanneer je je trouwkaarten wilt laten ontwerpen en ik vond het portfolio van deze mensen echt heel mooi. Je kunt hier heel vrolijke illustraties laten maken die een heel bijzondere sfeer geven aan je kaart. Genoeg reden dus voor mij om eens te kijken of ik met de illustrator van deze site kon overleggen over hoe ik mijn trouwkaart kon laten ontwerpen. Ik heb toen aangegeven wat ik graag wilde en ik heb gezegd dat ik een combinatie wilde van chique en speels. Dat lijkt tegenstrijdig, maar de illustrator van deze site kon daar heel goed mee uit de voeten. Ik kon hier  een prachtige trouwkaart laten ontwerpen en ik ben nog altijd blij dat ik haar benaderd heb want wij zijn hier zeer zeker niet teleurgesteld. Wij konden hier voor een heel goede prijs een prachtige trouwkaart laten ontwerpen en laten maken. Mocht u dus ook graag uw trouwkaarten willen laten ontwerpen door iemand die echt iets moois kan maken, surf dan ook een keer naar Joinanotherview.nl.

Wij konden onze trouwkaarten laten ontwerpen bij Joinanotherview.nl

Wij zijn blij dat wij Joinanotherview.nl ingeschakeld hebben toen wij trouwkaarten wilden laten ontwerpen want wij hebben een heel bijzondere kaart kunnen laten maken. Wij hebben een prachtige illustratie van onszelf laten maken en deze staat op de voorkant van onze kaart. Wij zijn echt trots op het resultaat en wij hebben gevraagd of wij de illustratie ook konden krijgen zodat wij deze bij ons thuis konden ophangen.

Deze illustrator is van alle markten thuis

Mocht u ook een beroep willen doen op deze illustrator, dan kunt u het beste even:

  • Naar de site Joinanotherview.nl surfen
  • Bekijken of u hier een geboortekaartje, een trouwkaart of een illustratie wilt laten maken
  • Een keer contact opnemen om uw wensen door te nemen

Wij hopen in de toekomst vaker iets te kunnen laten maken door deze kunstenares. Wij zijn namelijk heel erg blij met de kaart die wij hebben ontvangen.