Wilt u Dutch lessons in Rotterdam volgen?

Wilt u Dutch lessons in Rotterdam volgen?

In Nederland wonen heel veel mensen die de Nederlandse taal niet goed spreken. Het gaat daarbij vaak over mensen die naar Nederland geƫmigreerd zijn en die hier soms al een hele tijd wonen, maar die nog niet in staat zijn om zich in het Nederlands verstaanbaar te maken. Dat kan soms heel vervelende gevolgen met zich meebrengen. Het wordt namelijk veel moeilijker om een baan te vinden wanneer u de taal niet spreekt. Ook is het voor uw eigen integratie fijn om de taal machtig te zijn. Vandaar dat wij u graag willen wijzen op onze Dutch lessons in Rotterdam. Wij geven al lange tijd Dutch lessons in Rotterdam en wij hebben al heel veel mensen Nederlands mogen leren spreken. Het maakt bij ons niet uit of u een beginner bent of dat u al een beetje Nederlands kunt praten. Onze Dutch lessons in Rotterdam zijn voor iedereen bedoeld die graag goed Nederlands wil leren praten. U kunt zich bij ons opgeven voor diverse Dutch lessons in Rotterdam en het is aan u om te zien wat u het liefst wilt leren. Zo kunt u bijvoorbeeld de focus leggen op de dagelijkse conversaties. Dat is vooral handig voor mensen die niet veel hoeven te schrijven. U kunt ook kiezen om Dutch lessons in Rotterdam te nemen om u te ontwikkelen binnen uw werk. Wij werken ook veel met expats samen die in principe Engels kunnen praten, maar die veel meer uit hun werk kunnen halen wanneer zij Dutch lessons in Rotterdam hebben gevolgd. Mocht u daarom een specifiek doel voor ogen hebben dan horen wij graag van u. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen en wij hopen dat u zich bij ons wilt inschrijven.

Onze Dutch lessons in Rotterdam zijn heel praktisch

Wij zijn van mening dat mensen die onze Dutch lessons in Rotterdam komen volgen, dat doen omdat zij zich op straat goed willen kunnen redden met de taal. Vandaar dat wij met native speakers werken die u ook sterk zullen aanmoedigen om vanaf het eerste begin Nederlands te gaan praten. Wij zullen u tijdens de Dutch lessons in Rotterdam daarom allerlei opdrachten geven waarmee u niet alleen leert hoe u goed Nederlands moet praten, maar waardoor u ook leert wat de Nederlandse cultuur is. Het is namelijk van groot belang om te weten hoe de Nederlandse cultuur is om te weten wat sommige uitdrukkingen betekenen.

Wilt u zich inschrijven?

Mochten wij u enthousiast hebben weten te maken over onze Dutch lessons in Rotterdam, dan kunt u zich bij ons inschrijven. Wij hebben diverse trajecten die u kunt volgen en het is aan u om te kiezen welke het meest geschikt is voor u. Kortom:

  • Bij ons leert u goed Nederlands praten en schrijven
  • Wij zorgen dat u plezier houdt in het leren van deze mooie taal
  • Wij kunnen u op vele manieren helpen om uw doel te bereiken

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken.