Wij trekken meer bezoekers dankzij dit internet marketing bureau

Wij trekken meer bezoekers dankzij dit internet marketing bureau

Wij hebben een aantal jaar geleden onze krachten gebundeld en een webshop opgericht. Wij hadden namelijk als bevriende winkeliers het idee dat wij waarschijnlijk onze omzet aanzienlijk konden laten stijgen wanneer wij ons ook op het internet zouden begeven. Wij hebben daarom een site weten te maken en deze functioneerde in het begin meteen goed. Op een gegeven moment, toen wij merkten dat de concurrentie binnen ons vakgebied aanzienlijk begon toe te nemen, merkten wij dat wij een beetje dreigden onder te sneeuwen onder al deze concurrentie. Vandaar dat wij meteen maatregelen zijn gaan treffen om te kijken wat wij konden doen om onze positie op het web te verstevigen. Wij hadden meteen in de gaten dat wij hier de hulp van een expert bij nodig hadden en vandaar dat wij eens zijn gaan kijken of wij ergens een goed internet marketing bureau konden vinden. Deze vonden wij uiteindelijk via de site Inventus.Online. Deze site bood ons meteen heel veel interessante informatie over hoe wij meer mensen naar onze shop konden leiden, maar ook hoe wij ervoor konden zorgen dat het gebruiksgemak van onze site vergroot zou worden. Dat sprak ons allemaal erg aan en vandaar dat wij meteen maar even contact hebben gelegd met de mensen van dit internet marketing bureau. Wij hebben toen aan dit internet marketing bureau uitgelegd wat wij graag zouden willen en zij hebben ons toen verteld dat dit alles heel goed mogelijk was. Vandaar dat wij meteen een samenwerking met dit internet marketing bureau zijn aangegaan en daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. Wij merken dat onze site tegenwoordig veel beter wordt bezocht dan voorheen en dat wij onze omzet ook weer zien stijgen. Dat was precies waar wij op gehoopt hadden toen wij dit internet marketing bureau in de arm namen en vandaar dat wij u graag willen vertellen hoe dit internet marketing bureau ons zo goed heeft weten te dienen.

Dankzij dit internet marketing bureau is onze site veel beter zichtbaar op het web

Toen wij even contact opnamen met de mensen van dit internet marketing bureau, vertelden zij ons dat wij onze site waarschijnlijk moesten gaan optimaliseren. Dat betekende dat zij voor ons een aantal wijzigingen konden doorvoeren waardoor wij veel beter zichtbaar zouden worden op het web. Dat sprak ons heel erg aan en vandaar dat wij meteen een afspraak met deze mensen hebben ingepland. Zij hebben toen onze site grondig bekeken en zij zagen meteen dat wij bijvoorbeeld nog geen gebruikmaakten van iDeal betalingen. Vandaar dat dit internet marketing bureau dit meteen voor ons heeft geregeld. Verder heeft dit internet marketing bureau ons geholpen om het gedrag van onze bezoekers in kaart te brengen. Dit resulteerde in het feit dat zij zagen dat veel mensen na zeven muisklikken onze site weer verlieten. Dat was niet de bedoeling en dus hebben wij onze site overzichtelijker gemaakt. Hierdoor kunnen onze bezoekers sneller vinden waar zij naar op zoek zijn. Dit heeft ons ook meer klanten opgeleverd, zo zagen wij in de statistieken van dit internet marketing bureau terug.

Voor een relatief kleine investering, een veel grotere omzet

Wij zijn inmiddels veel drukker doordat veel meer mensen onze site weten te vinden. Dit komt omdat er zoekmachineoptimalisatie op onze site is toegepast. Dit betekent dat wij dus nu hoger in Google eindigen wanneer mensen op onze producten zoeken. Kortom:

  • wij hebben onze site hier laten optimaliseren
  • wij zijn nu beter toegankelijk geworden
  • onze site eindigt nu veel hoger in Google

Wij raden u Inventus.online van harte aan!