Wij helpen u met de Legionellapreventie

Wij helpen u met de Legionellapreventie

Wanneer u een ruimte heeft waar een kraan aanwezig is die niet vaak gebruikt wordt, is het belangrijk om deze extra goed in de gaten te houden. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat in deze leiding legionella ontstaat en als dat eenmaal het geval is, bent u heel ver van huis. Vandaar dat wij van Biolab.nl u graag even willen uitleggen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Wij kunnen namelijk voor u een Legionellapreventie maken. Wij weten precies waar wij op moeten letten om deze bacterie geen kans te geven en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen wanneer u wel oren heeft naar dit Legionellapreventie. Wij kunnen u garanderen dat wij alles op alles zullen zetten om u goed te helpen. Wij doen namelijk alles wat wij kunnen om ervoor te zorgen dat deze bacterie geen kans van overleven krijgt. Hoe doen wij dit? Door te zorgen dat uw leidingen schoon blijven. Dat is een heel belangrijk onderdeel van de Legionellapreventie. Het is namelijk zo dat deze bacterie ontstaat in leidingen die niet vaak gebruikt worden. U heeft het misschien in eerste instantie niet door dat u een bacterie in de leidingen heeft, maar u kunt er heel erg ziek van worden en dat kan tot veel gezondheidsklachten leiden. Wij willen u daarom ook aanraden om een keer naar onze site te komen kijken wanneer u graag wilt dat wij een Legionellapreventie voor u komen opstellen. Wij werken samen met heel veel bedrijven en wij hebben hen altijd uitstekende dienstverlening weten te verstrekken. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Kijk daarom vandaag nog even op Biolab.nl voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Met een Legionellapreventie bent u zeker van uw zaak

Wanneer u geen enkel risico wilt lopen op legionella, dan raden wij u van harte aan om een keer contact met ons op te nemen. Wij werken samen met veel bedrijven om ervoor te zorgen dat wij een uitstekende Legionellapreventie voor u kunnen bewerkstelligen. Wij raden u aan om eens te kijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan namelijk met ons team van experts voor u klaar om u te helpen. Wat kunnen wij voor u doen? Wanneer u ons inschakelt voor Legionellapreventie, dan kunnen wij uw leidingen komen reinigen. Het is namelijk zo dat de bacterie waar we het in deze tekst over hebben, niet kan overleven in temperaturen boven de zestig graden. Wanneer wij uw leidingen dus komen reinigen zullen wij heet water door de leidingen laten stromen als onderdeel van de Legionellapreventie. Ook zullen wij monsters nemen om te bekijken in hoeverre de bacterie reeds aanwezig was in de leidingen en of deze er nog steeds is nadat wij u geholpen hebben. Vervolgens zullen wij met u kijken hoe wij de terugkeer van deze bacterie in de toekomst kunnen voorkomen.

Wilt u graag meer weten?

Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden, willen wij u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk terecht voor meer informatie over:

  • het voorkomen van de legionellabacterie
  • het bestrijden van de bacterie wanneer deze is geconstateerd
  • welke middelen u kunt inzetten om uw veiligheid te vergroten

Wij hopen u snel een keer op onze site te mogen begroeten. Wij staan altijd voor u klaar.

Lees meer…