Voor de mooiste zalen in Hengelo ga je naar detweewezen.nl

Voor de mooiste zalen in Hengelo ga je naar detweewezen.nl

Mocht je een evenement organiseren, dan heb je allereerst een locatie nodig. Zonder een locatie kun je immers niets beginnen. Het moet zeker een passende locatie zijn die past bij het evenement. Als er gedanst moet kunnen worden, dan heb je voldoende ruimte nodig. Tevens moet je de aanwezige gasten kunnen voorzien van een hapje en een drankje. Het is dan ook altijd fijn als je een zaal kunt huren behorende bij een Grand Café. In dat geval heb je ook meteen te maken met personeel dat ervoor kan zorgen dat er voldoende te drinken is en voldoende te eten. Het vinden van de juiste locatie kan nog wel eens voor problemen zorgen. Je wilt natuurlijk dat er voldoende ruimte is, maar als je een zaal huurt met weinig sfeer, dan heeft dat natuurlijk invloed op het gemoed van de gasten. Je kunt ook kiezen voor een kleine knusse zaal met heel veel sfeer, maar als de ruimte te beperkt is, dan krijg je ook problemen. Mensen kunnen niet vrij bewegen, de temperatuur zal onaangenaam worden en even lekker dansen is dan ook vrijwel onmogelijk. De juiste zalen zijn dan ook van groot belang. Als je in Hengelo een evenement wilt plannen, dan heb je geluk want zalen in Hengelo zijn zo gevonden. Bij De Twee Wezen kun je namelijk drie verschillende zalen in Hengelo huren. Het gaat om de volgende drie zalen in Hengelo:

  • De Basiliek-bar
  • De Carolinezaal
  • Catherinazaal

Qua sfeer zit je in ieder geval altijd goed, want vanuit elke zaal heb je een schitterend uitzicht op St. Lambertus basiliek. Daarnaast voldoen deze zalen in Hengelo aan alle eisen wat betreft een geslaagd evenement. Voor vergaderingen, bruiloften, recepties en vele andere evenementen kun je terecht bij De Twee Wezen. Mocht je nieuwsgierig zijn, dan kun je uiteraard altijd even langskomen om de zalen in Hengelo te komen bekijken. Je kunt ook de website detweewezen.nl bezoeken. Hier kun je meer te weten komen over de zalen in Hengelo en het Grand Café zelf. Dat is handig, want dan kun je alvast een indruk krijgen voordat je langskomt. Als je vervolgens langskomt, dan kun je ook gericht vragen stellen en je kunt ook meteen een kijkje nemen in de zalen in Hengelo. Als je een borrel wilt organiseren, dan is het bijvoorbeeld fijn dat je direct kunt vragen wat de opties zijn wat betreft hapjes en drankjes.

Ontdek de zalen in Hengelo!

Hengelo is een mooie stad met veel oude architectuur. Het is dan ook fijn dat je tijdens een evenement zalen in Hengelo kunt boeken met een uitzicht op een oude Basiliek. Zoiets geeft de bijeenkomst meteen een bepaalde sfeer mee. Of je nu een receptie plant of een bruiloft, het uitzicht heeft hoe dan ook een impact. Je kunt wel nagaan dat het een hele andere dag wordt als je uitkijkt op een modern grijs flatgebouw of een braakliggend terrein. Dus als je in Hengelo iets wilt plannen, dan is het fijn dat je kunt kiezen voor de drie bovenstaande zalen in Hengelo.

Kom eens langs in het Grand Café

Het mooie aan De Twee Wezen is dat het niet alleen maar een bedrijf betreft voor zalen verhuur. Het betreft een Schitterend Grand Café waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch, een lekker drankje en een plezierige tijd. De zalen sluiten hier dan ook perfect op aan, want de combinatie maakt het mogelijk dat het jou en je gezelschap tijdens de bijeenkomst aan niets ontbreekt.