Verpakkingen voor jouw winkel

Verpakkingen voor jouw winkel

Verpakkingsshop Uniek Verpakkingen: voor al uw verpakkingen

Als winkelier ontkom je niet aan het gebruik van diverse soorten verpakkingen. Je zult immers de artikelen die je verkoopt op een nette manier in je zaak willen leggen en dat kan alleen als je ze netjes verpakt. Van sommige leveranciers zul je dit al kant en klaar aangeleverd krijgen, bij anderen moet je zelf ervoor zorgen dat het goed verpakt wordt. Waarmee kun je dat nu doen? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor stazakken, dit zijn plastic zakken die beschikken over een platte bodem, waardoor ze kunnen staan nadat ze gevuld zijn. Andere handige verpakkingen zijn bijvoorbeeld gripzakjes, die beschikken over een handige sluitstrip. Hiermee berg je kleine producten netjes op, ze blijven stofvrij en vochtvrij. Tegelijkertijd biedt de gripzak als voordeel dat je deze op kunt hangen, zodat je een mooi display kunt maken met kleinere artikelen verpakt in gripzakjes. Zo kunnen klanten snel vinden waar zij naar op zoek zijn en daar hun keus uit maken. Om zaken netjes op te hangen, kun je ook gebruik maken van hangtabs en clipstrips. Er zijn dus heel veel verschillende soorten materialen voor verpakkingen die jij in je winkel goed zou kunnen gebruiken:

  • gripzakjes
  • stazakken
  • hangtabs
  • clipstrips

Uiteraard is dit slechts een selectie van de vele mogelijkheden die er zijn, er is nog veel meer verpakkingsmateriaal te krijgen.

Webwinkels en verpakkingen

Als je een webwinkel hebt, dan heb je natuurlijk ook behoefte aan verpakkingen, maar je zult behoefte hebben aan andere materialen dan wanneer je een fysieke winkel hebt. Met een webshop toon je de producten die je verkoopt op een website, waardoor er geen noodzaak is om ze netjes op te hangen in bijvoorbeeld gripzakjes. Dat neemt niet weg dat deze alsnog handig kunnen zijn, maar aan hangtabs en clipstrips zul je zeker minder behoefte hebben. Verpakkingen waar je als webshop dan weer echt niet zonder kunt, zijn dozen en luchtkussenenveloppen. Je moet immers alle bestelling per post of pakketpost verzenden naar jouw klanten. Bestelt iemand één klein product, dan kun je dit vaak prima opsturen in een luchtkussenenvelop. Dit is voor jou een voordelige optie en het bubbeltjesplastic aan de binnenzijde van de envelop zal ervoor zorgen dat het artikel onderweg niet beschadigd raakt. Grotere bestellingen verzend je natuurlijk in dozen, maar dan wel in sterke, zodat je weet dat alles goed op de plaats van bestemming aankomt. Ook belangrijk daarbij is het om sterke tape te gebruiken, die ervoor zorgt dat iedere doos goed dicht blijft zitten. Ook webshopeigenaren kunnen dus niet zonder goede verpakkingen!

Verpakkingsmateriaal bestellen

Waar kun jij nu terecht als je op zoek bent naar goede verpakkingen? Veel zaken die dit verkopen, doen dit er maar wat bij en lang niet overal vind je materialen die van een goede kwaliteit zijn. Natuurlijk wil je wel zeker weten dat de kwaliteit in orde is, anders kun je immers niet op het verpakkingsmateriaal vertrouwen. Wil je echt zeker weten dat dit goed zit, dan kun je het best naar Uniek Verpakkingen gaan. Zij bieden een ruime selectie aan materialen aan, zoals tapes, dozen, luchtkussenenveloppen, diverse soorten plastic zakjes en hangtabs. Een groot voordeel van deze leverancier is dat zij ieder product dat zij verkopen zelf getest hebben op kwaliteit, zodat zij zeker weten dat ze alleen goede producten verkopen. Jij kunt als afnemer ook eerst een monster bij hen bestellen, zodat je met eigen ogen kunt zien dat hun kwaliteit echt uitstekend in orde is! Of je nu een fysieke winkel of een webwinkel hebt, de juiste verpakkingen zijn altijd van groot belang! Bestel ze bij Uniek Verpakkingen en je weet dat je helemaal goed zit! Lees meer…