U kunt hier voordelig een waterbed kopen

U kunt hier voordelig een waterbed kopen

U kunt een waterbed kopen maar er ook voor kiezen om alleen het watermatras te bestellen dat u vervolgens op uw huidige bed ligt. In dat laatste geval zult u een softside en een hardside matras kunnen bestellen die onderling verder te verdelen zijn. Wilt u liever een compleet waterbed kopen ter vervanging van uw huidige reguliere bed? Ook dan zult u weer bij ons slagen. Kijkt u maar eens op merkwaterbed.nl. U zult zien dat we u een keur aan bedden aanbieden van bekende merken zoals Aqualijn, Poseidon en Stretch Top. Het zijn elegante bedden die u waarschijnlijk op het eerste gezicht zelfs zult verwarren met normale bedden en matrassen. Hoewel dat na een eerste ligbeurt meteen teniet wordt gedaan. Want wij vinden dan het waterbed kopen verreweg te prefereren valt boven een ander type bed. Het biedt u simpelweg zoveel extra plezier, comfort, genot maar ook die broodnodige ondersteuning aan uw hele lichaam dat het de investering absoluut de moeite waard maakt. Gaat u dus via onze website een waterbed kopen of kom eens langs in één van de vier vestigingen in Zuid-Holland. U vindt ons namelijk in Rijswijk, Voorburg en Den Haag. Daarnaast is er in Rijswijk naast onze normale vestiging ook een outlet waar u voor nog minder geld een waterbed kopen kunt net als diverse andere waterbed en –matras gerelateerde producten. We geven u ruim de gelegenheid om diverse bedden zelf eens uit te proberen. Woont u echter niet in de provincie is een reis daarom nogal lastig? Dan kunt u ook direct online een bestelling plaatsen.

Wilt u een waterbed kopen of enkel het matras?

Een waterbed kopen is vanaf nu een peulenschil want via onze site kan dit in een paar minuten gedaan worden. wel is het verstandig om u eerst een beetje te verdiepen in de diverse merken en varianten. Want hoe groot moet het matras eigenlijk zijn? We bieden u namelijk bedden in vele maten aan zodat er voor iedere slaapkamer het perfecte waterbed te vinden is. Wist u dat u zelfs uw eigen bed kunt samenstellen? U kunt namelijk aangeven wat u precies wilt hebben op het gebied van:

  • Type stabilisatie zodat de ander niet wakker wordt als u zich omdraait. Dat was vroeger namelijk een heus probleem, tegenwoordig is dat in zijn geheel opgelost.
  • Wilt u er ook een verwarmingselement in plaatsen zodat u te allen tijde ineen heerlijk warm bed kunt kruipen?
  • Kies ook zelfs tijk, bodem en hoofdbord uit.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hier vragen over hebt? U vindt op de site naast de adressen van de verschillende locaties ook het telefoonnummer net als het mailadres. U kunt ons tevens volgen via de sociale media, namelijk op Facebook, Twitter en YouTube. U vindt daar informatie over het onderhoud, over nieuwe producten en aanbiedingen en het is een handige manier om contact met ons op te nemen.

Naast advies komen we na aankoop bij u langs voor de installatie

Een waterbed kopen kan dus zowel online als in één van onze filialen. We verwelkomen u er graag en natuurlijk kan een medewerker u alles vertellen over de vele voordelen van onze merken en producten. De levering plus montage hoort bij onze service. Daarnaast bieden we u een verhuisservice aan. Want het verplaatsen en dan vooral het verhuizen van een dergelijk bed is het enige echte nadeel. Het is immers een loodzware klus. Om het u daarom gemakkelijker te maken mag u onze hulp ten tijde van de verhuizing opvragen voor een aantrekkelijk laag tarief.