Ticketservice online

Ticketservice online

De beste ticketservice online vindt u bij Tickets Nederland. Wij specialiseren ons in het verkopen van tickets voor populaire en/of uitverkochte evenementen. Dit doen wij door slim tickets in te kopen en die aan u aan te bieden, zodat u tickets kunt kopen bij Tickets Nederland, zelfs als ze overal uitverkocht zijn. U hoeft dus niet meer moeilijk te doen om uw tickets voor uw favoriete evenementen te kopen, maar u vindt ze gewoon direct hier bij Tickets Nederland. Wij zijn de beste ticketservice online en bieden alleen maar officiële en originele tickets aan. Daarom kunnen wij u ook de Tickets Nederland Garantie aanbieden, zodat u zeker weet dat u van uw tickets kunt genieten.

Uitstekende ticketservice online

Het bestellen van uw tickets doet u heel gemakkelijk bij Tickets Nederland. U kunt gebruik maken van onze ticketservice online, waarmee u snel de tickets bestelt, in drie eenvoudige stappen. U heeft bij ons geen registratie of lidmaatschap nodig, maar kunt direct uw tickets bestellen. Wel is het mogelijk om een account aan te maken, zodat het bestellen de volgende keer nog makkelijker gaat. Wij onthouden dan al uw gegevens, zodat u alleen nog maar uw tickets hoeft te selecteren en hoeft te betalen. Betalen kan veilig met iDeal, Credit Card of bankoverschrijving en wij leveren de kaarten snel. U heeft gegarandeerd de tickets 2 weken voor aanvang van het evenement binnen en binnen 5 dagen na bestelling. Om te kunnen garanderen dat uw tickets bij u terecht komen verzenden wij alle tickets aangetekend en verzekerd. Naast dat het mogelijk is om gebruik te maken van onze ticketservice online kunt u ook telefonisch uw tickets bestellen, als u dat gemakkelijk vindt. Zitplaatsen bij Tickets Nederland zijn altijd naast elkaar, zodat u samen kunt genieten van uw concert, theatervoorstelling of ander evenement. Let wel op, want bij voetbalwedstrijden is het niet altijd mogelijk om zitplaatsen naast elkaar te krijgen. Wel zorgen wij er altijd voor dat u niet in uw eentje zit: er zitten altijd twee zitplaatsen naast elkaar. Wij streven ernaar de prijs van onze ticketservice online zo laag mogelijk te houden, maar door bepaalde omstandigheden kan het toch voorkomen dat de prijs van de tickets iets hoger is dan bij de officiële verkooppunten. Wij steken kosten, tijd en moeite in het bemachtigen van tickets voor uitverkochte evenementen en de prijs kan daardoor hoger zijn dan bij de officiële verkooppunten. Ook komt de prijs van een ticket of toegangskaart tot stand door vraag en aanbod, dus hoe populairder de kaarten zijn hoe hoger de prijs kan zijn.

Onze ticketservice online is de hoogste prioriteit

Voor ons is onze ticketservice online de hoogste prioriteit. Dat betekent dat wij alles eraan doen om u de tickets te bezorgen die u wilt hebben, zodat u kunt genieten van een fantastisch evenement. Daarom hebben wij de Tickets Nederland Garantie. Deze garantie houdt drie dingen in:

  • Als u de tickets niet op tijd hebt ontvangen om nog het concert of evenement te bezoeken en als dit is veroorzaakt door administratieve redenen van Tickets Nederland dan vergoeden wij het volledige bedrag.
  • Als u niet de juiste tickets hebt ontvangen en de ontvangen tickets ook niet vergelijkbaar zijn vergoeden wij u het volledige bedrag.
  • Als de betaling incompleet was of verlaat en u daardoor geen toegang kon krijgen tot het evenement vergoeden wij u het complete bedrag dat u naar ons heeft overgemaakt.

Met de Tickets Nederland Garantie weet u dus zeker dat u kunt genieten van uw gekochte tickets! Bestel daarom snel bij de beste ticketservice online of bel, zodat u ook kunt genieten van al uitverkochte concerten en evenementen!