Pennen bedrukken voor uw naamsbekendheid

Pennen bedrukken voor uw naamsbekendheid

Heeft u wel eens een beurs of open dag bezocht? Dan heeft u ook vast een bedrukte pen gekregen  of vastgehouden van een bedrijf die aanwezig was bij dat evenement. Bedrukte pennen zijn dan ook een populair relatiegeschenk om naamsbekendheid mee te verwerven bij Budgetgift.nl. Echter zult u zich misschien afvragen, werkt dat nog wel? Als iedereen het namelijk doet, wat schiet mijn bedrijf er dan mee op? Hieronder volgen de voor- en nadelen voor het bedrukken van pennen.

De nadelen
We beginnen met de nadelen. Het grootste nadeel is natuurlijk dat u niet meer uniek bent met een bedrukte pen. Al miljoenen bedrijven zijn u voor geweest en hebben allemaal pennen bedrukt met hun logo. De één misschien nog wel mooier als de ander.
Een ander nadeel is dat pennen snel kwijtraken. U kan op deze manier dus niet meten wat het effect is van de bedrukte pennen. Ook hebben pennen een relatief korte levensduur, dus uw klanten en relaties maken geen jaren gebruik van de pen.

De voordelen
Het belangrijkste voordeel, en eigenlijk het belangrijkste van allemaal, is dat pennen een voordelige investering zijn voor uw bedrijf. Zo heeft u al 1000 pennen voor een kleine €300,-. U kunt dus 1000 potentiele klanten bereiken voor een relatief klein bedrag.
Een ander voordeel is dat de keuze van pennen enorm is. Dus ook voor uw organisatie is er een pen die precies bij uw huisstijl past. Zo heeft u dus in één oogopslag een herkenbare pen.

Conclusie
Als we de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen, waar komen we dan op uit? Over de voordelen hoeven we niet te discussiëren, maar wegen de nadelen op tegen de voordelen? Daar stelde we dat bedrukte pennen niet meer uniek zijn. Dat klopt. Echter mogen we veronderstellen dat als iedereen het doet, dat het ook werkt. Verder raken pennen snel kwijt. Dat is iets wat we helaas niet kunnen veranderen. Pennen zijn nu eenmaal een product wat snel rondgaat en dus ook kwijtraakt.

Al met al kunnen we stellen dat de voordelen zwaarder wegen als de nadelen als het aan het bedrukken van pennen zit. Het is voor naamsbekendheid een relatief voordelige investering die zeker een positief effect heeft.
Bent u op zoek naar goedkope pennen bedrukken? Laat dan uw pennen bedrukken bij BudgetGift. BudgetGift heeft een ruim assortiment, scherpe prijzen en deskundigheid in huis. Samen met de klantvriendelijke service maakt dit een topcombinatie.