Onze privédetective heeft toegang tot vele hightech systemen

Onze privédetective heeft toegang tot vele hightech systemen

Het is geen prettig idee als u een ex-man of ex-vrouw hebt die u en uw kinderen alimentatie moet betalen, maar dit niet doet. U wilt misschien wel weten hoe de vork in de steel zit, maar dat kunt u onmogelijk zelf doen. U moet zich om laten scholen tot een ware privédetective als u in het geniep uw ex wilt volgen. Laat dit werk daarom over aan een gediplomeerde privédetective zoals u die bij nmsrecherche.nl vindt. Wat kan een professionele privédetective zoal achterhalen? In dit voorbeeld kan hij opzoeken of uw ex ander werk heeft of al een andere relatie heeft. Dit kan betekenen dat hij zijn verplichtingen moeiteloos na kan komen, zeker als hij een goede baan heeft. U staat vervolgens volledig in het recht om bij de rechtbank uw beklag te maken. Onze privédetective levert u de bewijsstukken die nodig zijn om uw recht te krijgen. Laat de kaas niet van uw brood eten, het gaat ten slotte om uw kinderen! Dit is één van onze belangrijkste taakomschrijvingen. Ook als u uw huidige partner niet vertrouwt dan kunt u in het geheim een privédetective in de arm nemen om onderzoekt te doen naar de verrichtingen van uw partner. Daar waar de hulp van de politie ophoudt en ze dus niets meer voor u kunnen betekenen, daar is de privédetective het verlengstuk voor uw eigen onderzoek.

Laat de privédetective uw persoonlijke situatie onderzoeken

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek gaan we vaststellen wat er zoal aan scheelt. Waar kunnen we u bij helpen, welke stappen wilt u ondernemen of welke stappen moeten wij van u overnemen? De volgende zaken komen daarom aan de orde:

  • Wat is het probleem?
  • Wat is het doel van het onderzoek?
  • Met welke wettelijke mogelijkheden en beperkingen hebben we te maken?
  • Wat is de kostenraming bij het inhuren van een privédetective van NMS?

Vervolgens maken we aan de hand van deze vraagstukken een plan van aanpak. Daarin vindt u de mogelijkheden die de privédetective kan gebruiken om antwoord te geven op uw probleem, een risicoanalyse, hoe de communicatie met u verloopt en binnen welke frequentie en ten slotte de inzet van personen en het tijdspad. Gaat u daar akkoord mee? Dan gaat de privédetective onderzoek doen en zal het niet lang duren voordat er een oorzaak is gevonden. Natuurlijk leveren we legale bewijsstukken aan zodat u eventueel vervolgstappen kunt zetten. Wij doen onderzoek naar het probleem en halen de onderste steen boven. Het kan betekenen dat u iets verkeerd hebt ingeschat en dat er eigenlijk iets geheel anders aan de hand bleek te zijn. Of dat nu negatief of positief uitpakt, dat kunt u pas na het onderzoek bepalen. Wij werken in ieder geval samen met de overheid, dienst justitie en de autoriteit persoonsgegevens zodat we een optimaal resultaat kunnen behalen. Het moet immers om een waterdicht onderzoek gaan. Wilt u daarom graag een privédetective inhuren? Stuur dan een e-mail met al uw prangende vragen of bel ons direct even op.

U kunt ons ook inhuren als u uw bedrijf wilt onderzoeken

Ook bedrijven kunnen baat hebben bij een detective. Onze bedrijfsrecherche staat voor iedere ondernemer klaar als er duidelijke vermoedens bestaan dat er sprake is van verduistering, diefstal, fraude, oplichting of bedreigingen en andere strubbelingen tussen collega’s. We kunnen undercover voor u werken of op andere manieren de oorzaak van het probleem achterhalen. Ook in dit geval raden we het u aan om niet te lang rond te lopen met uw vermoedens. Want doet u er niets aan, dan zal het mettertijd erger worden.