Onze autobedrijven staan voor u klaar

Onze autobedrijven staan voor u klaar

Bennie Wilmink Autobedrijven | Mitsubishi Citroën en Suzuki

Met meer dan 45 jaar ervaring in de regio en met 3 vestigingen, elk met hun eigen expertise, maar u er wel vanuit gaan dat ook u bij één van onze autobedrijven terecht kan. Onze autobedrijven vindt u in Twente, dus mocht u in of rond deze regio wonen dan hopen we dat u eens langskomt als u een probleem hebt met uw wagen. Wat kunnen de medewerkers van onze autobedrijven van benniewilmink.nl zoal voor u betekenen? Denk aan standaard checks zoals de tweejaarlijkse verplichte algemene periodieke keuring. Ook lichte gevallen van schade kunnen we snel voor u verhelpen. Gaat het om grotere problemen? Reken er dan maar op dat we bij de fabriek de juiste onderdelen kunnen bestellen om uw auto snel weer op de been te krijgen. Bij de autobedrijven vindt u aparte bandencentra. Handig om er uw winterbanden en reguliere banden te laten verwisselen als er een seizoenverandering gaande is. Daarnaast kunt u de banden opslaan zodat u ze niet mee naar huis hoeft te nemen. Vier van die grote banden nemen namelijk nog heel wat plek in. Ook hebben we een aparte afdeling voor ruitschade. Mocht u een lichte beschadiging hebben opgelopen, dan kan er nog heel wat hersteld worden onder dat het gehele ruit moet worden vervangen. Dus u kunt er maar beter op tijd bij zijn, anders kost het u erg veel geld.

Deze autobedrijven kennen ieder model van binnen en van buiten

Afijn, de diverse autobedrijven van Bennie Wilmink vindt u in:

  • Almelo, waar we voornamelijk gespecialiseerd zijn in Citroën en de DS-series van dit merk,
  • In Azelo, waar we alles weten van Mitsubishi,
  • En een slotte kunt u één van onze autobedrijven ook vinden in Enschede waar we u ook met uw Suzuki kunnen helpen.

Gaat het niet om schadeherstel, onderhoud of een keuring? Wilt u bijvoorbeeld een auto huren? Dit is een totaalbedrijf en daarom helpen we u met vrijwel alle zaken op het gebied personenauto’s. U kunt een auto bij ons huren voor 1 of meerdere dagen. Maar als u graag wilt leasen dan is dat ook zeker een optie. Onze autobedrijven doen namelijk tevens aan private lease. Dat betekent dat u als bedrijf helaas nog niet bij ons terecht kunt. Particulieren helpen we wel graag een half jaar over langer aan een lease auto. Dus mocht dit uw interesse gewekt hebben omdat u liever niet aan een auto vastzit, dan zult u bij onze autobedrijven slagen. Uiteraard is huren en leasen niet het enige dat u kunt doen. Want we verkopen ook vele auto’s en dan met name de nieuwste modellen van Mitsubishi. Dit gerenommeerde merk importeren we uit Japan zodat u als eerste kunt beschikken over de nieuwste modellen. Zo vindt u vanaf december de splinternieuwe Mitsubishi Eclipse Cross in onze showroom. U kunt nu alvast een afspraak maken voor een eventuele proefrit.

Beoordeel onze dienstverlening!

Als u met ons in zee bent gegaan dan kunt u nadien feedback achterlaten. Geef een cijfer over de service, de prijs-kwaliteitsverhouding en de deskundigheid. Graag horen we wat u nog meer van onze autobedrijven zou verwachten zodat we onze gemiddeldes van meer dan een negen nog verder op kunnen krikken. Op de site vindt u de openingstijden van de verschillende vestigingen en uiteraard hun e-mailadressen en telefoonnummers. Tevens kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws door ons te volgen via Twitter en Facebook. Koopt u trouwens liever een occasion? Bookmark dan de site zodat u onze nieuwste aanwinsten als eerste kunt bekijken. Lees meer…