Nolin

Nolin

Bij Nolin snappen we dat reclame een lastig, maar belangrijk onderdeel is voor stichtingen, verenigingen en organisaties. Drukwerk is hierbij een belangrijk component in de marketingmix. Dankzij drukwerk vergroot u uw zichtbaarheid en zodoende uw naamsbekendheid. Daardoor zullen bijvoorbeeld donateurs en vrijwilligers eerder bereid zijn om zich in te zetten voor uw doel. Nolin weet echter ook dat publicaties vaak een grote investering zijn, die niet alle stichtingen, organisaties en verenigingen kunnen betalen. Daarom bedacht Nolin het SponsorPublicatieConcept, wat het mogelijk maakt om de publicaties volledig kosteloos te ontwerpen en ontwikkelen.

Verschillende soorten publicaties

Publicaties kunnen worden ingezet vanwege verschillende doeleindes en om verschillende doelgroepen aan te spreken. Het is dan ook van groot belang om in deze keuze afwegingen te maken, zodat het drukwerk het juiste resultaat heeft. Nolin is sinds 2000 actief als drukwerkspecialist en heeft dan ook veel ervaring opgedaan in het maken van deze lastige keuzes. Heeft u zelf al ideeën hierover? Dan helpen de medewerkers van Nolin u natuurlijk ook graag bij de uitvoering hiervan.

Nolin kan u helpen bij vele verschillende vormen van drukwerk. Iedere organisatie, stichting of vereniging die wij hierbij helpen heeft andere wensen en doordat wij al jarenlang dit werk doen hebben wij op vrijwel alle fronten ervaring op mogen doen. Nolin kan u dan ook ondersteunen in eenmalige projecten, zoals het ontwikkelen van posters of flyers, maar kan u ook helpen wanneer het gaat om terugkerende projecten, zoals een magazine.

Met Nolin naar het perfecte eindresultaat

Ondanks het feit dat de publicaties voor de klanten gratis zijn, vinden wij dat kwaliteit hieronder nooit mag leiden. Daarom werkt Nolin altijd nauw samen met de klanten zodat het imago, de stijl en de wensen van de klant perfect terugkomen in het eindresultaat dat Nolin oplevert. U wordt in het proces betrokken waar nodig, maar ontlast waar het kan. Zo bent u nooit meer tijd kwijt aan de realisatie van goed drukwerk dan absoluut noodzakelijk is om kwaliteit te waarborgen.

Nolin levert de publicaties dus kosteloos aan de klanten. Dit kan middels het SponsorPublicatieConcept. Onze medewerkers gaan voor u op zoek naar sponsoren uit de omgeving waar uw publicatie verspreid gaat worden. Deze sponsoren leveren een bijdrage aan het product en krijgen een nette naamsvermelding hiervoor in de plaats. Zo heeft de werkwijze van Nolin zowel zin voor de sponsoren als voor de klanten van Nolin, die hierdoor gratis drukwerk kunnen realiseren.

Nolin en de maatschappij

Bij Nolin staat de maatschappij altijd centraal. Niet alleen zijn onze klanten vaak organisaties, stichtingen en verenigingen met een maatschappelijk doel, maar ook in onze eigen werkwijze proberen wij altijd rekening te houden met de maatschappij. Zo scheiden we afval, minimaliseren we papierverbruik en gebruiken we groene energie. Kortom probeert Nolin iedere dag zo verantwoord mogelijk te ondernemen. Ook steken wij daarnaast energie in de professionals van de toekomst. Zo kunnen studenten uit het mbo stage lopen om te leren van onze professionals en leren onze professionals ook veel van de nieuwe inzichten die de stagiaires met zich meebrengen.