Met pomade komt u goed voor de dag

Met pomade komt u goed voor de dag

Laat u voor het eerst in uw leven uw baard staan? Dan kan dat nog best grote gevolgen hebben voor uw uiterlijk en zelfs uw populariteit. Een baard is immers het toppunt van mannelijkheid en vrouwen vallen regelmatig voor een goedverzorgde baard en snor. Om uw baard te modelleren kunt u pomade gebruiken. Dit is een vettige olie dat u in uw baard kunt smeren. U kunt dat uiteraard in onze webwinkel vinden en zoals u misschien wel zult verwachten is het een geheel natuurlijk product. We verkopen daarom enkel pomade van bekende topmerken zodat u kwaliteit in huis haalt. U betaalt daardoor iets meer dan een potje van een budgetmerk, maar u kunt er wel vele malen langer mee doen. Daarnaast heeft het als voordeel dat u het in de ochtend kunt aanbrengen en u in de avond na uw werk nog steeds profiteert van uw gemodelleerde baard. Een verzorgt uiterlijk is voor de moderne man belangrijk, minstens zo belangrijk als het verzorgde uiterlijk van de vrouw. Dat is absoluut één van de vele redenen waarom we onze site in het leven hebben geroepen. Want de baard is weer helemaal terug van weggeweest. En dan hebben we het niet alleen maar over hipsters. Die trend is sowieso al gaan liggen. Nee, gezichtsbeharing is van alle leeftijden ook al verschilt het per decennium of muziektijdperk hoe populair het is. Mocht u in ieder geval verzorgende producten online willen bestellen dan bent u bij aan het juiste adres. Vergeet daarom niet om na uw bestelling pomade mannenzaak.nl te bookmarken.

Onze pomade is voor de veeleisende man

Deze pomade brengt u aan op droog haar dat u bijvoorbeeld even hebt gewassen en gedroogd in de vroege ochtend. Neem een kleine hoeveelheid pomade in uw handen en wrijf het warm zodat het wat zachter is. Dan verdeelt u het gelijkmatig over uw snor en baard en vervolgens kunt u met de hand maar ook met een speciaal kammetje uw gezichtsbeharing modelleren. Bij een wat langere baard raden we het absoluut aan om een kam te gebruiken. U kunt dan het beste vanaf de wortels tot de punt kammen, dus van voor naar achter. Kijk ook eens tussen de vele andere producten in ons assortiment. U vindt er onder andere:

  • Totale pakketten aan baardverzorging. Leuk om aan uw zoon, aan een vriend of een kennis te geven met een forse baard of die in ieder geval van plan is om er een te laten groeien,
  • Ook verkopen we allerlei geuren voor de man net als haarverzorgingsproducten,
  • En wat dacht u van scheerzeep, scheerschuim en wax?

We doen ons best om enkel duurzame producten te verkopen. U wilt immers geen vreemde gesynthetiseerde stoffen in uw baard. Het moet ook niet te veel opvallen want een glimmende baard valt echt op. Kies dan ook voor pomade. De glans en uw prachtige gekamde baard zullen absoluut in het oog springen, maar niet zodanig dat het neigt naar overdadigheid.

Kijk ook eens bij onze vele overige producten

Mocht u een bestelling willen plaatsen dan is het belangrijk dat u eerst de pomade uitzoekt die u graag zou willen hebben. We bieden lichte en zwaardere pomades aan van diverse gerenommeerde topmerken. Mocht u niet precies weten welke het beste bij u past dan helpt onze klantenservice u graag even verder. Lees ook eens de interessante blogs bij die we regelmatig updaten. Dan klikt u op het producten dat u wilt hebben, geef de hoeveelheid aan, vul uw gegevens in en betaal via een online betaalservice. U kunt morgen al profiteren van deze pomade.