Maak alles veilig via een rookmelder van allesveilig.nl

Maak alles veilig via een rookmelder van allesveilig.nl

Er is niet 1 wondermiddel waar je alles veilig mee kunt maken, maar je kunt wel alles zo veilig mogelijk maken door verschillende artikelen te kopen die de veiligheid in en rondom het huis bevorderen. Zo heb je voor de brandveiligheid bijvoorbeeld niet alleen maar een rookmelder nodig. Maar als je een rookmelder koopt in combinatie met een brandblusser, een hittemelder, een vluchtladder en enkele blusdekens, dan kom je een heel eind. Het is ook maar net hoe groot het risico is op een branduitbraak. Als je thuis in een appartement zit met een inductieplaat en een CV ketel uit 2020, dan is het brandgevaar niet direct heel hoog. Maar als je datzelfde appartement vol met kaarsen zet, dan gaat het risico uiteraard flink omhoog. In een werkplaats waar met gevaarlijke materialen en gereedschappen wordt gewerkt, is het weer een ander verhaal. Om alles veilig te maken moet je sowieso de richtlijnen volgen die gelden per locatie. Thuis in je appartement gelden er andere regels, dan op een werkplek. Het is echter vrijwel op iedere plek noodzakelijk om een rookmelder op te hangen. Dit is de ondergrens van veiligheid. Je hoeft niet per se een brandblusser in huis te halen als je dat niet wilt, maar je moet wel een rookmelder hebben. Als je in een vrijstaande woning woont en er breekt brand uit, dan is het belangrijk dat je op tijd het huis uit gaat. Een rookmelder waarschuwt je dan ook op tijd. Een brandblusser waarschuwt je niet en deze kun je dan ook alleen gebruiken als je eerst op de hoogte wordt gesteld van de brand. Als je eenmaal weet dat er brand is uitgebroken, dan kun je zelf gaan blussen, maar je kunt ook de brandweer bellen en je woning verlaten. Daarom is de rookmelder zo essentieel. Alle andere handelingen kunnen uitgevoerd worden mits je door de rookmelder wordt gewaarschuwd. Het is dan ook fijn als je een brand kunt blussen, maar nog fijner is het wanneer je op tijd je woning kunt verlaten met al je gezinsleden. Toch is het uiteraard verstandig om naast een rookmelder ook een brandblusser in huis te hebben. Deze kun je dan in ieder geval gebruiken om beginnende brandjes in de kiem te smoren. Zonder een brandblusser zullen zulke brandjes snel uitbreiden en daardoor kun je verdere schade dus niet voorkomen. Voor al de benodigde artikelen om je woning brandveilig re maken, kun je terecht op allesveilig.nl. 

Kijk snel op de site en bestel een rookmelder

Voor de brandveiligheid van je woning of werkplek, ben je bij allesveilig.nl aan het juiste adres. Je kunt hier meteen alles kopen wat je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Rookmelders
  • Hittemelders
  • Gasmelders
  • Brandblussers
  • Blusdekens
  • Vluchtladders

Verder kun je bij allesveilig.nl ook terecht voor camerasystemen en alarmsystemen, zodat je alles echt veiliger kunt maken. Brand is immers niet het enige gevaar. 

Bestel alles wat je nodig hebt online

Zodra je op de site bent, dan kun je alles wat je wilt kopen toevoegen aan de winkelwagen. Vervolgens kun je de bestelling meteen afronden en daarna wordt alles netjes bezorgd op het opgegeven adres.