Langer genieten van de seks? Koop dan een klaarkomen uitstellend glijmiddel

Langer genieten van de seks? Koop dan een klaarkomen uitstellend glijmiddel

Hoe lekkerder de seks, des te sneller je te maken krijgt met een climax. Dat is de wrede mop van het universum, want juist als het lekker is, dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Als er niks aan is, dan word je niet opgewonden en dan kun je het zo lang volhouden als je wilt. Punt is dat het dan juist een ware martelgang is en op zulke momenten verlang je naar een hoogtepunt dat hoogstwaarschijnlijk nooit zal komen. Wat dat betreft hebben we te maken met een hele scheve verhouding tussen de snelheid waarmee vooral mannen klaarkomen en het genot van de seks. Hoe lekkerder het is, des te sneller is het voorbij. Maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Je kunt het orgasme op verschillende manieren uitstellen. Je hoeft je hoofd echter niet te vullen met allerlei beelden die je opwinding teniet doen, want daarmee haal je het genot uit de seks. Je wilt dus een methode gebruiken waarbij het genot blijft bestaan zonder dat je daardoor dus heel snel klaarkomt. Gebruik daarvoor liever een klaarkomen uitstellend glijmiddel. Door een dergelijk glijmiddel te gebruiken kun je het gevoelige deel van de penis als het ware een beetje verdoven, waardoor de extreme intensiteit afneemt en je het dus langer kunt volhouden. Als je besneden bent, dan is de eikel van de penis vaak al een stuk minder gevoelig waardoor je de seks per definiete ervaart als minder intens in termen van genotsgevoelens. Mocht je een glijmiddel gebruiken, dan kun je dit gevoel of gebrek daarvan, simuleren. Maar dan nog zal je waarschijnlijk meer intensiteit voelen als iemand die al zijn hele leven besneden is. Je bewandelt met een dergelijk glijmiddel dus een comfortabele middenweg waarbij je intens kunt blijven genieten van de seks en er dus ook lang van kunt blijven genieten. Maar je moet dan dus wel een speciaal glijmiddel kopen. Je kunt niet vertrouwen op normale glijmiddelen van Durex bijvoorbeeld, want dergelijke glijmiddelen ontberen het verdovende ingrediënt. Je moet dus goed kijken naar wat je koopt. Toch kun je van Durex ook een glijmiddel kopen met het ingrediënt dat je orgasme uitstelt. Maar ook andere merken hebben dergelijke glijmiddelen in het assortiment. Het is alleen even de vraag waar je dergelijke glijmiddelen kunt bestellen. Bij de drogist vind je vaak alleen de standaard glijmiddelen. Daarnaast varieert het aanbod ook. Dat betekent dat je er vandaag wel terecht kunt voor een bepaald glijmiddel, maar een maand later is het er niet meer. Dat is vervelend en daarom doe je er goed aan om het gewoon online te bestellen.

Online glijmiddel bestellen doe je via dokterlifestyle.com

Mocht je dus een specifiek soort van glijmiddel willen bestellen, bijvoorbeeld eentje die je helpt bij het uitstellen van je orgasme, dan kun je terecht op de website van dokterlifestyle.com. Maar je kunt hier ook allerlei andere glijmiddelen bestellen. Hierbij kun je denken aan:

  • Stimulerende glijmiddelen
  • Verzorgende glijmiddelen
  • Glijmiddelen speciaal voor anaal
  • Glijmiddelen op basis van siliconen

Dus maak je keuze, voeg het artikel toe aan de winkelwagen en bestel snel!

De vele voordelen van dokterlifestyle.com

Misschien wil je ook niet naar de winkel, omdat het een bepaald schaamtegevoel genereert. Of dat nu de reden is of het beperkte assortiment, je bent bij dokterlifestyle.com zeker aan het goede adres. Je kunt hier namelijk bestellen wat je maar wilt en vervolgens zal alles discreet worden verzonden. Daarnaast kun je via de site dus ook heel gemakkelijk en veilig bestellen.