Laat uw eigen recreatiewoningen door ons bouwen

Laat uw eigen recreatiewoningen door ons bouwen

Hebt u een stuk kavel gekocht in de natuur en wilt u daar naast diverse andere recreatiewoningen uw eigen bungalow of huisje bouwen? Dan wilt u dat werk wellicht uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft met het ontwerpen en bouwen van onder andere koopwoningen maar ook recreatiewoningen. Een recreatiewoning is een huis in het klein. Het is “basic” in de zin dat het alle noodzakelijke kamers en objecten heeft die u ook in uw eigen huis hebt. Vaak is het interieur van hout en zijn het simpele modellen zoals de rijtjeshuizen in een relatief goedkope wijk. Mocht u overigens liever recreatiewoningen laten bouwen die extreem luxe zijn en waar u komt voor uw rust, dan mag u er wederom op rekenen dat u bij poppink.nl een perfecte woning kunt laten bouwen. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Kijk dan op de site onder de categorie “recreatiewoningen” en maak uw keuze tussen:

  • Type Schoonloo 1, 2 of 3,
  • Of kies voor type Hoogersmilde 1, 2 of 3.
  • Liever zelf een woning ontwerpen? Neem dan persoonlijk contact op met H.J. Poppink bv.

Per model kunt u diverse technische gegevens vinden zoals de plattegrond met indeling van de verscheidene kamers, type gevels en varianten binnen het model. Wilt u graag wat meer specificaties ontvangen? Dan kunt u deze documenten vrijblijvend aanvragen door uw gegevens in te vullen en eventuele vragen of opmerkingen te stellen. U ontvangt deze middag nog de relevante gegevens in uw inbox.

Kies uit de diverse recreatiewoningen modellen

Er zijn diverse particuliere recreatieparken die nog lang niet zijn volgebouwd. U moet wel aan diverse voorwaarden voldoen als u daar recreatiewoningen wilt bouwen. Neem de regels in acht en laat bijvoorbeeld een rustieke woning bouwen in de natuur waar u heerlijk tot rust kunt komen in de zomervakantie. U hebt het hele jaar door een plekje in de natuur waar u naar uit kunt kijken. Misschien gaat u op den duur elk weekend, maar als het wat verder van uw huis afligt dan kunt u er ook voor kiezen om er een speciale gebeurtenis van te maken. Vier er bijvoorbeeld kerst en oud en nieuw. Een geschikte plek voor familiefeesten of om een weekendje weg te gaan met wat vrienden. Wij bouwen in ieder geval recreatiewoningen in grote delen van Nederland dus bekijk onze website en vraag vandaag nog de relevante informatie op. Naast recreatiewoningen bouwen we tevens:

  • Losstaande huizen en villa’s,
  • Het gaat dan om aangepaste woningen, vaak gelijkvloers,
  • Maar ook 2 onder 1 kap woningen.

Blijf het laatste nieuws volgen over het bouwen van huizen. Op onze site posten we regelmatig interessante nieuwsberichten van de overheid of andere organen. Daarnaast kunt u de klantenervaringen eens doornemen. Wellicht overtuigen zij u ervan om met ons in zee te gaan.

Meer weten? Kijk op de site of neem contact met ons op

U vindt ons in Fleringen en in Raalte dus mocht u in Drenthe, Overijssel of Gelderland wonen, dan bent u binnen een uurtje rijden wel bij één van onze vestigingen. We helpen u graag bij het inrichten en ontwerpen van de perfecte woning dus daag ons uit en geef uw wensen en ideeën aan ons door. Uiteraard voldoet Poppink aan alle belangrijke keurmerken zoals Komo Keur, SKH, Fundeon, NVBO en Bouwradius. Vraag gerust een brochure over deze recreatiewoningen aan en voel u vrij om ons even op te bellen. Vanzelfsprekend beantwoorden we ook al uw vragen via de mail dus schroom niet langer maar klim in de pen.