Laat het auto poetsen maar aan ons over

Laat het auto poetsen maar aan ons over

Het schoonmaken van u eigen auto is nu niet bepaald een leuk klusje. Wij begrijpen u. Wij begrijpen dat u er geen zin in hebt en dat u genoegen neemt met een behandeling door de autowasstraat, eens in de twee maanden. U stofzuigt uw interieur weleens en daar blijft het dan ook bij. Maar toch, het auto poetsen levert u zoveel op. Naast aanzien is een schone auto heerlijk om in te rijden. Het oog wil immers ook wat en dat geldt niet minder voor de neus. U kunt uw auto laten poetsen door de mannen en vrouwen van teunscarcleaning. In tegenstelling tot uzelf zijn wij namelijk dol op alles dat te maken heeft met het onderhouden en schoonmaken van uw heilige koe. En daar hoort auto poetsen vanzelfsprekend ook bij. Als u bij ons voor auto poetsen kiest, dan zal de auto een ware transformatie ondergaan. Daarna ziet de wagen er weer zo goed als nieuw uit, het kan bij wijze van spreken zo weer de showroom in. U hebt nu esthetische redenen om het auto poetsen uit te besteden want na een behandeling in onze garage zult u uw wagen haast niet terug herkennen! Wij durven vergif in te nemen op die uitspraak dus daag ons eens uit. Des te viezer des te mooier de uitdaging voor ons wordt. Wij halen dan ook graag alles uit de kast zoals we u in de volgende alinea trouwens graag uit de doeken doen. Vergeet trouwens niet om onze site te bookmarken, dan kunt u ons snel opzoeken als de tijd is aangebroken om uw auto te poetsen door ware professionals.

Naast het auto poetsen bieden we diverse diensten aan

Zoals uit de website blijkt bieden we u een keur aan diensten aan. Onze expertise ligt in het schoonmaken en schoonhouden van uw personenvoertuig maar ook uw bedrijfswagen, caravan, camper en zelfs boten gaan we niet uit de weg. We verwijderen vieze geurtjes en kunnen naast alle harde onderdelen van uw interieur ook stoffen of leren bekleding meenemen tijdens het auto poetsen. Zijn uw velgen bekrast door intensief gebruik en opvliegende steentjes? Of is er sprake van schaafschade? Dan is reparatie door ons een optie tijdens het auto poetsen. Dat laatste heet trouwens “spot repair”. Een typische schoonmaak ziet er als volgt uit:

  • Eerst wassen we uw auto en vervolgens reinigen we de laklaag met behulp van speciale klei,
  • Na het kleien polijsten we de laklaag opnieuw in drie stappen,
  • Vervolgens wassen de auto opnieuw en brengen we de laatste poetslaag aan.
  • Dan is het tijd voor het auto poetsen aan de binnenkant. De wagen wordt gestofzuigd en de bekleding wordt gereinigd. Ook het kunststof aan de binnenkant wordt gereinigd zodat het glimt als nooit te voren.
  • En helemaal aan het einde maken we allen ramen aan binnen- en buitenkant weer helemaal schoon.

U leest het, er zit echt heel wat werk in het grondig auto poetsen maar met liefde pakken we dat project aan

We leveren een hoge kwaliteit en houden ons aan de deadlines

Wilt u graag iets meer weten over onze werkzaamheden? Of zoekt u naar een vacature bij ons bedrijf in Breda, Noord-Brabant? Vraagt u zich af wat de kosten zijn in het geval van uw auto en model? In al deze gevallen kunt u eerst op de site kijken. Mocht u graag persoonlijk contact willen en zelfs een afspraak in willen plannen dan vindt u online onze contactgegevens. Stuur een e-mail, vul het online formulier in of bel met onze receptie tijdens kantooruren.