Koop hier jouw wasbare zwemluier

Koop hier jouw wasbare zwemluier

Ook wanneer jouw kindje nog zo klein is dat hij of zij nog een luier nodig heeft dan wil je hem of haar natuurlijk wel het plezier gunnen om lekker te zwemmen. En dit hoeft echt geen vies of beschamend tafereel te worden met de wasbare zwemluier. En je maakt het jezelf nog makkelijker doordat de wasbare zwemluier dus meerdere keren te gebruiken is. Na het zwemmen was je de luier simpelweg en je kunt hem zo weer gebruiken. Wel zo handig! Je kunt de wasbare zwemluier daarnaast in verschillende varianten krijgen.

  • In een bepaalde kleur
  • Met een leuke print
  • Met een opvallend patroon

Ook als je kindje nog jong is vindt hij of zij het natuurlijk fantastisch om een leuke wasbare zwemluier te dragen. Normale luiers zijn vaak erg saai gekleurd en op zich hoeft het hier natuurlijk ook niet. Tenslotte worden deze luiers voor zo’n korte tijd gedragen, dat het het bijna niet waard is om er dan nog voor extra geld leuke patroontjes op te drukken. Luiers zijn al duur genoeg. Met de wasbare zwemluier is dat natuurlijk wel zo leuk! Je kunt deze luier tenslotte keer op keer weer gebruiken.

Wat te doen na aankoop van de wasbare zwemluier

Je kunt de wasbare zwemluier kopen op de website van Blijebilletjes. In deze webshop vind je een ruim assortiment waar je zeker een goede keuze uit kunt maken. Ook vind je hier meer informatie over de luiers en wat je er precies mee kunt doen. Je vindt hier ook hoe de luiers precies opgebouwd zijn. Door middel van de boosters wordt ervoor gezorgd dat al het water daarin wordt opgenomen, maar aan de binnenkant blijft de wasbare zwemluier droog. Zo blijft het voor je kindje dus extra comfortabel. Om dit proces optimaal te laten werken is het verstandig om na het aanschaffen van de wasbare zwemluier deze eerst 4 tot 6 keer te wassen voordat je het echt in gebruik gaat nemen. Alle chemicaliën worden op die manier weggespoeld en jij kunt dan dus met een gerust hart de luier aantrekken bij je kindje. Na zes keer wassen werkt het echt optimaal, maar als je hier niet genoeg tijd voor hebt, dan is vier keer wassen op zich ook genoeg. We raden je zeker aan om de informatie op de website even goed door te nemen, zodat je zeker weet dat je dit op de juiste manier aanpakt.

Meer weten over de producten

Bij Blijebilletjes vinden ze het uiteraard belangrijk dat jij volledig op de hoogte bent van alle kenmerken van de producten die ze hier verkopen. Naast de zwembare luiers verkopen ze hier nog een hele hoop andere producten en het is zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken. Je weet maar nooit of hier net de soort luier tussen zit waar jij naar op zoek bent. Vervolgens is het heel erg eenvoudig om hier een bestelling te plaatsen en deze wordt dan snel bij je thuis afgeleverd. Alle producten op de website zijn natuurlijk scherp geprijsd. Zo hoef jij je dus geen zorgen te maken dat je ineens ergens teveel voor betaalt. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten! Heb jij na het bekijken van de website ergens vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij vinden het hier uiteraard geen enkel probleem om jou verder te helpen. Je kunt daarna met een gerust hart bijvoorbeeld de wasbare zwemluier bestellen of ga voor een van de andere soorten die ze hier hebben! Bekijk het assortiment snel. Lees meer…