Kies 4 wiel drive voor een optimale wegligging

Kies 4 wiel drive voor een optimale wegligging

Hebt u de behoefte aan een wat grotere, veiligere wagen waarmee u uw kinderen naar school kunt brengen, waarmee u op vakantie kunt en waarmee het zelfs mogelijk is om offroad te rijden? Dan zal de keuze al snel uitkomen op 4 wiel drive. Want 4 wiel drive biedt, zoals de naam al zegt, zowel aandrijving bij de voor- als achterwielen. En dat betekent dat de wegligging, de grip minstens twee keer zo hoog ligt dan enkel aandrijving voor of achter. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan hopen we dat u eens op onze website en in onze showroom kijkt want bij lesscher4wd.nl zult u allerlei 4 wiel drive auto’s kunnen vinden tegen scherpe prijzen. Het zal de investering meer dan waard zijn. Wist u bijvoorbeeld dat de 4 wiel drive collectie niet alleen maar uit terreinwagens en pick-up trucks bestaan? Er zijn allerlei moderne vormen op de markt verschenen van snelle en vlotte personenauto’s. Wel zullen ze zeker de kenmerken of de looks hebben van terreinwagens. Er is in ieder geval voor ieder wat wils te vinden op de site en in onze showroom. U wilt immers kwaliteit maar u wilt er niet te veel voor betalen. Het zal doorgaans mogelijk zijn om uw huidige 4 wiel drive in te ruilen voor een occasion of een nieuwe 4 wiel drive wagen. We bieden u altijd de actuele dagwaarde aan dus u bent zeker niet een dief van de eigen portemonnee.

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van 4 wiel drive wagens

De Japanners staan bekend als goede autobouwers. Dat geldt ook voor de 4 wiel drive modellen. Met trots mogen we stellen dat we importeur en verkoper zijn van zowel Toyota als Nissan 4 wiel drive modellen. Wij hebben van deze merken maar ook regelmatig van andere merken modellen in de showroom en ons wagenpark staan. Doorgaans hebt u vrijwel altijd de keuze uit maar liefst 175 gebruikte en nieuwe wagens. Dus er is keuze zat. Ziet u er op dit moment toch niet iets tussen staan dat bij u in het oog springt? Vergeet dan niet om de site te bookmarken zodat u volgende week nog eens een kijkje kunt nemen. Kom gerust eens langs in Saasveld, Twente, om een proefrit te maken. Dat kan gerust op de bonnefooi maar het is wellicht verstandiger om een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat de auto volgetankt en klaarstaat net als een verkoper die u tijdens de rit allerlei interessante weetjes over deze 4 wiel drive kan vertellen.

  • Kies voor een stoere 4 wiel drive zodat u in een uiterst veilige auto rond kunt rijden,
  • Het is een wagen die van alle gemakken is voorzien en u op de weg helpt op alle mogelijke manieren. Denk aan stuurbekrachtiging, verbeterde wegligging en andere technologische snufjes,
  • Ook in extra moeilijke rijomstandigheden zoals heftige sneeuwval of als u over onverharde wegen rijdt zal u geen problemen ondervinden.

Kijk bij de voorraad nieuw en de voorraad gebruikt

Neem de tijd om u te oriënteren als u 4×4 niet gewend bent. Op de site kunt u de huidige catalogus onder de loep houden. U vindt het bouwjaar, gereden kilometers, vele foto’s en andere technische specificaties. Kom vervolgens langs voor de gratis proefrit, uiteraard ziet u nadien nog helemaal nergens aan vast. We bekijken samen met u het financiële plaatje. Zo ligt de autoverzekering wellicht iets hoger dan de premie die u voor uw huidige wagen betaalt. Daar staat tegenover dat er minder onderhoud nodig zal zijn, dus uiteindelijk levert het meer op.

Lees meer…