Inloopmat bij de deur

Inloopmat bij de deur

Jouw woning houd jij natuurlijk het liefst zo schoon mogelijk, zonder dat dit je heel veel werk kost. Een inloopmat is hierbij een onmisbare hulp! De vloer is vaak het onderdeel van je huis dat het snelst vies wordt, doordat mensen hier zo overheen lopen met hun schoenen die ze net nog buiten aan hadden. Je kunt natuurlijk iedereen vragen om meteen bij de deur hun schoeisel uit te trekken, maar kinderen willen dit in hun enthousiasme nog wel eens vergeten en je wilt dit ook misschien niet altijd aan iedereen vragen. Bovendien kan het ook zijn dat je dit zelf gewoon niet handig vindt. Een inloopmat zorgt er dan voor dat je toch niet al het vocht en vuil van de straat meteen door je hele huis krijgt. Als iedereen ervoor zorgt dat hij of zij goed zijn voeten veegt voordat er verder het huis ingelopen wordt, dan voorkom je zoveel mogelijk viezigheid in je woning. Dit scheelt je heel wat keren stofzuigen en dweilen, wat veel mensen niet per se de leukste klusjes vinden. En hoe minder vaak je hoeft te schoonmaken, hoe meer tijd je bespaart. Met andere woorden, je moet er dus zeker voor zorgen dat je een inloopmat bij de deur hebt liggen!

Verschillende soorten inloopmat

Wil jij een inloopmat voor jouw hal gaan kopen, dan is het belangrijk om te weten dat je uit verschillende soorten kunt kiezen. Je kunt kiezen uit:

  • verschillende maten
  • diverse kleuren en patronen
  • harde of zachte vezels

De eerste twee punten zullen waarschijnlijk wel voor zich spreken, maar wat is nu precies het verschil in werking tussen matten met harde of met zachte vezels? Dit is belangrijk om te weten voordat je een aankoop gaat doen. Een harde vezel is over het algemeen genomen ruwer en groter dan de zachte variant. Dit heeft tot gevolg dat een inloopmat gemaakt van een harde vezel heel geschikt is om al het vuil onder de schoen vandaan te krijgen. Hoe diep de profielen van jouw schoenzolen ook zijn, je zult ze hiermee zeker schoon kunnen krijgen! Zachtere vezels hebben een iets minder sterke schrapende functie, doordat ze meebuigen en dunner zijn. Maar deze kenmerken zorgen er dan weer voor dat er meer vezeltjes per oppervlak gebruikt kunnen worden. Hierdoor zijn ze veel beter in staat om vocht te absorberen. Het ligt er dus maar net aan welke kwaliteiten in een inloopmat jij het meest belangrijk vindt!

Voetenvegertje.nl biedt voordelige matten

Wat je ook zoekt op dit gebied, zeker is dat je voor een voordelige inloopmat van een goede kwaliteit het best naar Voetenvegertje.nl kunt gaan! Zij zijn een echte specialist op het gebied van matten, waardoor je bij hen uit veel verschillende varianten kunt kiezen. Zo vind je bij hen bijvoorbeeld exemplaren die van kokosvezels gemaakt zijn, maar ook naaldvilten varianten. Ook voor wasbare deurmatten kun je bij hen terecht en zo zijn er nog veel meer verschillende opties. Je kunt bij hen voor een standaard maat inloopmat kiezen, maar ook heb je de mogelijkheid om deze op maat te bestellen, aangezien zij ze ook vanaf de rol verkopen. Op die manier kun je er dus voor zorgen dat de breedte van de mat perfect past bij de afmetingen van jouw deur. Zo moet iedereen wel over de deurmat lopen en kan dus eigenlijk niemand zomaar met vieze schoenen doorlopen naar binnen toe! Wat voor jou ook de voorkeur heeft, je kunt het bij Voetenvegertje.nl absoluut vinden! Als jij een inloopmat aan wilt gaan schaffen, dan moet je dus zeker eens een kijkje op hun website nemen!